SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Vain lisää iloinen nauha tai keula näille Topshopille 2014 Lomapakkaukset, samoin kuin sinulla on paras lahja

Vain lisää iloinen nauha tai keula näille Topshopille 2014 Lomapakkaukset, samoin kuin sinulla on paras lahja

Se on Topshop loma-osapuoli, Haaay!
Ok, joten ehkä oranssi ja musta eivät ole ensimmäiset kaksi väriä, jotka haluavat mielessäni, kun uskon vapaapäivistä (lukuun ottamatta pelottavia yksi karkkia) …

Mutta mitä? Nämä uudet Topshop Holiday-sarjat ovat tuoneet söpöjä!

MAINOS

Slap Christmassy nauha yhdelle näistä köyhistä pojista sekä puomista! – Hei, tyylikäs läsnäolo.

Topshop on yksi niistä meikkilinjoista, jotka lentää tutkallani paljon aikaa, mutta heillä on erittäin ihastuttavia asioita, samoin kuin muutamat niistä ovat näissä sarjoissa.

Blush sekä Lip Duo viattomissa sekä laittisessa (24 dollaria)

Topshop Blush Lip Duo asetettu huulipunalla viaton, samoin kuin punastunut laittomassa
Topshopin blushes ovat dope. He kestävät kuin italialainen marmori sekä näyttävät täysin luonnollisilta posket. He ovat myös miksi tämä asetettu silmäni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se sisältää laiton, nude, cool-tonad lisääntynyt kerma punastua, jossa on viiva mikro-hohto. Sattumalta se oli varjo, jota käytän tänään, kun menin etsimään laittoman kohtaamisen minun side-kissani, Elsa (mutta en nähnyt häntä, boo!).

Aseta myös myös kermainen cool-toned vaaleanpunainen huulipuna, jota kutsutaan viattomaksi, mikä on uskomattoman melko ja näyttää fantastiselta mustat smokey silmät. Valitettavasti se näyttää siltä, ​​että ripustin huulilinjani …

Mascara sekä Kohl Set (24 dollaria)

Mascara sekä Kohl Set ($ 24)

Elämäsi silmän meikki minimalisti, Topshopin 3D Curve-ripsiväri, joka on luotu luonnollisen näköinen pituus sekä curl.

Myös sarja sisältää silmän Kohlin hiilellä, rikas, syvä musta upea tahra.

Pieni huulipunan duo valkoviinikumi sekä motelli (20 dollaria)

Mini Lip Bullet Duo ($ 20)
Oma ikuisesti Parched Pout kaivaa nämä kermaiset huulipunat, koska he ovat ehdottomasti anteeksiantavia kuin eivät jää kiinni mihinkään hiutaleisiin. Syvä luumu valkoviini kumi sekä nude motelli ovat kaksi sävyä, joita voin samoin kuin käyttää ympäri vuoden.

Vasemmalta: Blush laittomassa, huulipunalla viaton, huulirastus motellissa, huulirastia valkoviinikumi sekä Kohl kivihiilellä
Silmä Kohl hiilellä, 3D-käyrä ripsiväri, punastunut laittomassa ja lipulle motellissa
Nämä olisivat fantastisia “Oh, snap!” Lahjat joku saatat vahingossa jäädä ensimmäistä kertaa joululistallasi. Voi olla hienoa pitää yksi tai kaksi puun alla, vain siinä tapauksessa, että et koskaan ymmärrä, kuka voi soittaa lomille, samoin kuin saatat olla kaikki, “Se on niin hienoa nähdä sinut! Minulla on todella jotain sinulle ihanteellinen täällä … ”

MAINOS

Voit tutustua näihin sarjaan yhdessä muun Topshopin rajoitetun version loma-kokoelman kanssa, odottaa kaunistaa vauvoja elämässäsi ihanteellinen nyt Topshop-kaupoissa sekä verkossa.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *