SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Miten käsittelet kauneusbudjettiasi?

Miten käsittelet kauneusbudjettiasi?

Puuttuu tämä Thug paljon tänään!
Viime aikoina olen kuunnellut podcasteja taloudellisesta lukutaidosta, ja näin ollen olen ajatellut, miten ihmiset käsittelevät kauneusbudjetteja.

Luin äskettäin artikkelissa, joka sanoo keskimäärin, naiset viettävät 313 dollaria kuukaudessa ja miehet viettävät 244 dollaria kauneuden tuotteista. En ole oikeastaan ​​yllättynyt näistä summasta, vaikka se on helppo mennä sinne, jos ostat paikoissa, kuten Sephora.

MAINOS

Anywhoh, yritän olla tarkoituksenmukaisempi kuin beautifulestuotteet, joita ostan, ja niin olen varannut menotottumukseni. Olen huomannut, että olen taipumus tehdä yksi kolmesta asiasta:

1. Restock, sitten poimia extrat

Kun olen loppunut jotain, menen sisään Sephoraan tai tavoitteen asentoon, ja kun olen siellä, minä yleensä poimia muutamia ylimääräisiä asioita, jotka eivät olleet alun perin minun listallani, koska Yolo.

2. Stressin ostokset

Jos minulla on ollut karkea päivä, ostan kauneuden tuotteet, jotka yleensä eivät ole toivelistani jonkin verran tyydytystä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

3. Myynti ostokset

Oh, Gosh. Tämä on minun Achillesin kantapää. Jos saan joukon tuotteita myynnissä, minulla ei ole ongelmia, vaikka se olisi asioita, joita en tarvitse.

Ajattelen luoda joukko kauneusbudjettia kuukaudessa, mutta tiedät … näistä improvisuu kauneus ostaa, kun tarvitsen noutaa minut. Huokaus.

Olen utelias tietää, miten käsittelet kauneusbudjettiasi.

MAINOS

Kuten, haluatko ostaa meikki vain, kun loppuu jotain? Tai onko sinulla asetettu kuukausibudjetti kauneudenhoitotuotteille, ja poimia mitä haluat tällä hetkellä? Tai oletko henkilö, joka ostaa tuotteita huipulla? Kerro minulle kommenteissa.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *