SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Lauantai Surfing, helmikuu 19, 2022

Lauantai Surfing, helmikuu 19, 2022

Happy National Lash Day! Mascara ja Kitties Tee.
Hei ja onnellinen lokudi!

Voi, ja onnellinen kansallinen ripsien päivä! Kyllä, juhlimme nyt silmäripsien. Omat ripset ovat tällä hetkellä metsästys uutta ripsiväriä, muuten. Jos olet tyytyväinen sinun, ota yhteyttä, koska Laura Mercierin kaviaari ei enää tee sitä enää (Curl Hold ei ole sama mistä tahansa syystä).

MAINOS

Viime aikoina olen ollut pukeutunut Iltian kerrosta täydelliseltä ripsiväriä, jossa on vedenpitävä ripsiväri päällä, ja vaikka se tekee työtä hienosti, haluaisin mieluummin olla yksi-and-done ratkaisu, joten kerro minulle, jos sinä “ve löysi mitään elämää!

Puhuminen ripsien mukaan Connorilla oli mini-sulata hänen silmäripsien yli. Hers are long and curly like El Hub’s, and they typically get caught in her eyes, which is very uncomfortable for her. Kun se tapahtuu, minä joko auttaa häntä käyttämään pesulappua tai huuhtele hänen silmänsä vedellä saada jumissa ripset ulos.

Anywhoh, se tapahtui jälleen toista päivää, ja hän alkoi puhua leikkaamalla hänen ripset pois, koska he olivat niin kiusallisia … suljin, että alas todella nopeasti. Ajattelen “ehdottomasti” ja “aiot pokata silmäsi”, jotain voi olla mennyt käännöksessä, koska hän vain aloitti bawling. Pidin häntä käsissäni ja varmasti hänelle, ettei se ole aina ongelma, ja eräänä päivänä hän olisi kiitollinen tällaisista kauniista ripsiksi. Sitten huuhtelemme silmänsä ja menimme liiketoimintaan tavalliseen tapaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Throwback Li’l Vauvan ripset!
Joten Joo, onnellinen kansallinen ripsien päivä. Toivottavasti sinulla ei ole sulamista!

Tämän viikon lukeminen

Sosiaalisen median vaikuttajat ovat nyt kloning lemmikkejä …

Debbie Harry punaisella huulipunalla: “Punainen huulipuna voi olla yksi katastrofeista, joissa on tahra ja verenvuoto, mutta sitten taas nämä voivat olla kiehtovia näyttävät kehittymään. En aina pukeutunut punaisia ​​huulia, ja punaisten sävyt vaihteli sen mukaan, mitä olin pukeutunut, mielialani tai mitä minulla oli käytettävissä. Pidän aina sävyjä, joilla oli nimiä, jotka implisiittiset jotain villiä, houkuttelevaa tai ilkeä. ”

Stevie Nicks elää edelleen unelmiaan.

Akne pidetään yleensä eri tavalla Koreassa kuin Yhdysvalloissa. Koreassa dermatologit keskittyvät hydrationiin ja kosteuden esteen tukeen estämään vikoja.

Koira Köln on asia.

Yksi suosikkikissasta “naiset” ei selvästikään ole minimalistinen.

Jos pidät hienoista asioista …

Haluan tehdä tämän!

“En pidä avoimista käsitteistä. Anna minulle huone, jossa voin sulkea oven. ” <----- Sama MAINOS On ihana loput viikonloppuna. Mitään jännittävää tapahtuu? Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti, Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *