SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Spellbound Mac Strip Down: Whirl Matte Lipstick

Spellbound Mac Strip Down: Whirl Matte Lipstick

, kun Mac Whirl Whirl …

Tapaa muutamia tärkeimmistä Mac-nude-sävyistä tällä viikolla Mac Strip Down Collectionista.

Hauska totuus MAC: stä Whirl: takaisin päivässä (kuten vuotta 2015), pyörre, tumma matta ruskea, jossa on ruusu, vain oli huulen lyijykynä.

MAINOS

Takaisin ennen dinosauruksia? Kadonnut, käytin ääriviivat huuleni pyörre lyijykynällä, täytä ne, samoin kuin sitten ylhäältä kaikki pois kappaleen tuottamaan oman DIY WhirlStickin.

Joo!

Vuonna 2015 Mac lopetti tämän kuuluisen värin huulipunaksi – pyörre matta huulipuna, jota ymmärrämme sekä tänään.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ymmärrän, että tämä on koko asia, joka pyörii on äärimmäisen “Kylie Jenner huulet” väri (ikään kuin hän kehitti sen?) Samoin kuin kyllä, se on ehdottoman yksi niistä huulipunat, jotka auttavat sinua saamaan sen tietyn ulkoasun. Itse asiassa aina, kun hyvä ystävä pyytää minua Kylie Jenner Lips-suosituksesta, ensin yrität olla ulospäin väkivalta … Sitten ehdotan Mac Whirl. Kuitenkin todella, vaikka aina, kun näen pyörre, uskon paljon enemmän “90-luvuista, kuten Linda sekä Christy sekä Cindy. Siinä on äärimmäisen varhain Bobbi Brown Chicys IMO, samoin kuin pidän? se.

Samoin on yksi syy siihen, miksi pidän siitä … koska se on samanlainen kuin minun kumini.

Kyllä, tunnistan, että se on outo asia kuin nude-huulipuna, mutta tarkistan kumini täällä, samoin kuin se on minun kumini väri. (Sidos Huomautus: En näytä sinua kumini. Hi-res pics minun ikenit eivät vaatia internetissä.)

Ehkä siksi pyörre on äärimmäisen alaston huulipuna niin paljon ihmisiä. Se vastaa kumiensa väriä, ha ha ha! Joka tapauksessa, täällä se on kevyempi iho sekä tummempi iho.

NC42, Babes!

Whirl on myös värikameleonia sekä riippuen valaistuksesta ja tarkalleen kuinka paljon käytät, se voi joko näyttää tumman ruusuisen ruskealta, jos käytät pelkkä kerros (siinä tapauksessa, että se on kuin Browner-versio Mehr) tai todellinen ruskea kuin ensiarvoisen raskaampi sovellus.

Whirl is a consummate flat matte, as well as it feels thicker on my lips than velvet Teddy or Mehr. Yksi asia, jonka voit tehdä, jos huomaat, että se näyttää niin paksusta ja raskasta huulillesi on hyvin ensin päällystetty alareunasi raskaskerroksella, samoin kuin sitten huulet yhdessä siirtämään huulipunaa yhdestä huulesta toinen. Sitten Pat mitä tahansa sormella. Se tasoittaa se saumattomaksi pinnalle, joka ei näytä yhtä raskasta. ?

Pyörre! Tarjoa se pyörteen, samoin kuin vapauttaa sisäisen 90-luvun supermodel.

MAINOS

(Cindy Crawford 4 koskaan.)

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *