SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Revlon Youth FX Fill + Blur Concealer saa joitakin asioita oikein sekä pari asiaa väärin

Revlon Youth FX Fill + Blur Concealer saa joitakin asioita oikein sekä pari asiaa väärin

YaAaargh!
Teoriassa Revlon Youth FX Fill + Blur Concealerin pitäisi täysin työskennellä minulle. Se on tasoitus nestemäinen alle-silmä peitevoide kypsälle iholle, ja hyvin, olen 42, sain hienoja linja-toimintaa, tappaja under-silmäpiiriä, kuivaa ihoa, samoin kuin olen yleensä väsynyt kuin helvetti.

Buuut Spongin applikaattori on Frickin ‘sotku käyttää! Peitevoide juuttuu sienelle, samoin kuin ei ole yksinkertaista menetelmää puhdistaa. Voi samoin kuin silloin, kun laitan korkin takaisin, tavaraa pääsee sisälle, samoin kuin korkki on selvää, joten se saa kaiken kuoret, kun se pilkkaa määritettyä vaatimusta tilauksesta tässä kaoottisessa maailmassa …

MAINOS

Kolme kuudesta sävystä

Tarkoitan, peitevoide on melko suuri hinnalle. Se on vain 13,99 dollaria, mutta mitä kauhea asu. Kokonaispakkausten epäonnistuminen epäonnistuu.

Kaava on kuin Mac Valitse Moisturecover, joka oli yksi ensimmäisistä asioista, joita olen koskaan tarkistanut MBB: ssä. Moisturecover on Macin nestemäinen peitevoide kuivalle iholle. Molemmat ovat kevyitä, kosteuttavia ja keskisuuria, mutta revlon nuoriso FX + Blur tekee hieman kirkastaa alikoteloalueella.

Liian köyhät applikaattori pilaa sen minulle, samoin kuin se ei ole vain spongy kärki. Se on saatavana klikkauskynällä, kuten Touche éclat, jonka pitäisi olla suuri asia, mutta tämä aina riippuu niin paljon, joten neste päätyy yhdistämään hienoja viivoihin, jotta ne olisivat vieläkin ilmeisempää.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ilmoitan, että pidän kaavasta. Pidän täsmällisesti, kuinka sileä minun ihoni näyttää, kun käytän tätä, vaikka väri, että väri, jota käytän, kutsutaan median pimeiksi (joka on toinen tumma sävy, muuten) on noin kolme askelta minä.

MAINOS

Pohjimmiltaan en vain ole se, mies. [Huokaus] oletus Olen edelleen etsimässä tätä jumalallista apteekki peitevoide. Haluan ymmärtää, jos sinulla on yksi suositella.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *