SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Kun kuva on tuhannen sanan arvoinen tai täsmälleen, kuinka todella tunnen Estée Lauder Pure Color Envyn Vinyl LipColor kyseenalaiseksi

Kun kuva on tuhannen sanan arvoinen tai täsmälleen, kuinka todella tunnen Estée Lauder Pure Color Envyn Vinyl LipColor kyseenalaiseksi

, joka ylistää taivaalle edellä mainittuja Pure Color Envy Vinyl LipColor kyseenalaista (ja rukoilen, että en don ” T on ruokaa hampaissani, omg!)
Uskokaa tai ei, mutta tämä väri, jota käytän huulillani, on Estée Lauderista.

Joo! joka tiesi? En ymmärtänyt, että he voisivat tehdä videon poikasen suuria tällaisia, mutta tämä on peräisin uudesta kiiltoista, joita kutsutaan puhtaaksi väri kateudeksi vinyyli lipkolorit, jotka ovat hieman kuin huulipunat sekä vähän kuin kiilto.

MAINOS

On vain muutamia sävyjä (32 dollaria kukin), samoin kuin kaikki ovat kirkkaita, joten ei lainkaan. Tämä kutsutaan kiistanalaiseksi.

I Dunno … Ehkä se on kyseenalainen, koska se on Estée Lauder? Koska aina, kun uskon tuotemerkit, uskon varsin varattu meikki, mutta viimeisten parin vuoden aikana he ovat tehneet hip-tavaraa, samoin kuin he ovat tehneet sen todella hyvin. Heillä on joitakin ärsyttäviä, suuria juttuja, jos kirjoitat kaivaa sisään.

Dang, this color reminds me of patent-leather shoes, which may be why I like it, since I utilized to have a pair of patent-leather shoes that were the exact same color.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Haluan ymmärrän, mitä heille tapahtui …

Kaava on melko paksu ja tahmea, mutta ei ärsyttävän tahmea. Se on mukava, samoin kuin vain tahmea riittää oleskelleen huulillesi, vaikka en haluaisi sitä, jos aion olla Connor Duty – kuten, ei ole menetelmää, jos käytän häntä myös lapsen tarjoajastaan Kuten suudella hänen otsaansa, koska se olisi sotku ja kiertää hiukset sekä hänen ihon sekä hänen vaatteensa.

Mutta jos aion mennä kuka tykkää “90-luvulta ystävän kanssa? – Sitten se olisi täysin pukeutunut.

MAINOS

Ja älä edes mene sinne! Ohjelmasta voit käyttää kirkkaita. Älä ole hullu näin. Kaikki voivat käyttää kirkkaita. Tämä ei edes vaatia huulen lyijykynä. Käytän vain DOE-jalka-applikaattoria samoin kuin se ei ole edes kovaa. Kerron, jos se olisi vaikeaa. Kaavan paksu, joka on avain.

Hinta: 32 dollaria
Saatavuus: Tarjotaan nyt Estée Lauder (en ole varma, onko se le tai pysyvä)
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: A +

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *