SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized 5 minuutin meikki: hehkuva persikka posket ja huulet, hämmästyttävät ruskeat kannet ja uusin apteekki rakastaa!

5 minuutin meikki: hehkuva persikka posket ja huulet, hämmästyttävät ruskeat kannet ja uusin apteekki rakastaa!

Kaikki. . Hiilihydraatit.
Hyvää huomenta! Emme ole takaisin Novatoon vielä, mutta olemme kotona tänä iltana. Olen esitteli tämän viestin ennen kuin lähdimme lomalla, ja nyt näen kuvat ja henkisesti valmistautuvat itseäni takkiin.

Jos vaikka kävelet Novaton keskustassa äskettäin, näit naisen, jolla on selkeitä bagelejä hänen autossaan, Fyi, että nainen oli hyvin, erittäin todennäköisesti minua – varsinkin jos hänellä oli massiivisesti juusto hymy.

MAINOS

Hymy oli siellä pari syytä. Ensimmäinen – Hei! – Kaikki yummy-hiilihydraatteja (tämä oli pian ennen Spartan-kilpailua, joten toin heidät kanssani jakamaan työtoverini kanssa leipomossa). Toiseksi, tein meikkii viidessä minuutissa (ja se ei ollut kuuma sotku).

Tuore ja hehkuva

Tämä 5 minuutin meikki näyttää hehkuva persikka posket, kiiltävä persikka huulet ja hämmästyttävät neutraalit ruskeat kannet kevyin kosketus vaaleanpunainen kimallus. Käytin sitä työskentelemään pari perjantaina sitten.

Minulla ei ole mitään aavistustakaan siitä, miksi, mutta sain hienoja kohteliaisuuksia ihmisistä, jotka törmäsin, kun olin juoksimme joka päivä, ja myös El Hubista, kun näin hänet myöhemmin tänä iltana, ja se yllätti minua, koska miksi super helppo meikki kuten tämä saada niin paljon rakkautta? En saa sitä. Olen kirjaimellisesti vain heittää sh * t ja toivoen, että se ei mene.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Paras arvaus on se, että ehkä se on, koska minulla ei ollut aikaa kaataa sitä, joten en tehnyt liikaa haitallista tweaking? Menin juuri minun suoleni ja sain sen? kuka tietää?

Uusi apteekki meikki rakastaa

Vai niin! – Kaikille Dutputtore Makeup-Lovin naisille käytin pari palettia tässä meikkiä Look of Neutrogena: 12,99 dollaria Kerry Washington Vital Eye Paletti ja 9,99 dollaria Kerry Washington Vital Cheek paletti. Molemmat ovat helposti sekoittuneet, kaunis (luulen niin), ja jauheet kestävät koko päivän. erittäin suositeltavaa.

Makeup kulunut tässä ilmeessä

Silmät: Neutrogena Kerry Washington Vital Eye-paletti (kannet ja ylempi ripsien linja), kaupunkien hajoaminen glitterrock (vaaleanpunainen glitter puristettu kevyesti kannet), chanel mitat de chanel ripsiväri (ripset), NARS KOMO BROW Lyijykynä ja Mac Clear Brown Set (Cars)

Base: Mac Studio Fix Fluid Foundation in NC42 sekoitettu MAC Pinklight Strobe kerma set Chanel Loose Powder, Estee Lauder Double Wear Instant Fix CON24H Concealer

Posket: Mac Retro Matte Lipcolour Back in Vogue Tapped kevyesti omenat kerrostettu Neutrogena Kerry Washington Vital Cheek paletti päälle

Huulet: Mac Retro Matte Lipcolour Back in Vogue, Mac Lipglass Lust

Minulla oli ihana aika tällä lomalla, ja aion tehdä minun darnedest tuoda joitakin tämän positiivisuuden takaisin kanssani Novatoon.

MAINOS

Nähdään pian Tyynenmeren toisella puolella.

Aloha,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *