SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Paul & Joe Kosteutus Foundation Primer S: Hyödyllinen hydraatio taivaallinen tuoksu

Paul & Joe Kosteutus Foundation Primer S: Hyödyllinen hydraatio taivaallinen tuoksu

Paul & Joe kosteuttava säätiö Primer S 03 CLEAR ($ 36)

“80-luvun oikeinkirjoituksen mukaan Bee Champion / Hip-hop -ryhmä J.J. Fad, “S” on Super, ja “U” on ainutlaatuinen. “P” on täydellisyyttä, ja tiedät, että olemme freaks …

Se on ensimmäinen osa – “S” -osa hyvin – joka koskee myös uutta 36 dollaria Paul & Joe kosteuttava säätiö Primer S, koska Dang, jos tämä tavara ei haittaa erittäin hyvää!

MAINOS

Se on se, kuinka kuvittelen, että pitäisi olla avaa ovi Ritz-Carlton Pariisin kattohuoneistossa, kun Chanel Coco Mademoiselle sekoitettu pilvi sekoitettu tuoksuva oranssi kukka shampoo ja ylellinen vauva jauhe jauhe.

Gimme toinen, koska minun täytyy ottaa toinen haistaa, aah!

Paul & Joe Kosteutus Foundation Primer S 03 kirkas

Yksi kahdesta uudesta kasvopukkeista, jotka saapuvat kolmeen sävyyn verkossa ja Paul & Joe laskurit ensi kuussa, kosteuttava säätiö Primer S on paljon enemmän “chillaxed”. Nestemäinen aluke, se on kehitetty kosteuttamaan, sileä huokoset – vaikkakaan ei niin vakuuttavasti kuin ihanteellinen meikki pohjus, toinen uusi P & J-aluke – ja valmistaa ihoa säätiölle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämän alukkeen kanssa suuri kosteuttava on pelin todellinen nimi, koska se sisältää kaksi tyyppistä natriumhyaluronaattia sekä hydrolysoitu hyaluronihappo, aprikoosi ja valkoinen lilja ja oranssi kukka vesi. Pienille rohkaistuksille tarkoitetaan myös Champagne helmi.

Mielestäni tämä on melko hyvä pohjamaali, mutta pidän siitä enimmäkseen kosteudesta ja tuoksusta (jota rakastan). Olisin saavuttanut sen, kun nämä kaksi asiaa olivat paljon olennaisia ​​minulle kuin huokosi tasoittamalla … koska se ei ole sen vahvuus.

Paul & Joe Kosteutussäätiö Primer S 03 Tyhjennä sekä uimattamaton (vasen) ja sekoitettu (oikea)

MAINOS

Etsi sitä ensi kuussa verkossa ja Paul & Joe laskurit kolmessa sävyessä – 01 vaaleanpunainen ihon avulla näyttävät kirkkaammalta ja selkeämmäksi, 02 oranssi sopivaan epätasaiseen ihon ääneen ja 03 selkeää säteilyä varten ja valoisa viimeistely.

Hinta: $ 36 Jokainen, saatavilla kolmessa sävyessä
Saatavuus: Tulossa elokuussa Paul & Joe laskurit ja verkossa
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *