SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 291

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 291

Kuka on kissan välilehti?
Noin seitsemän vuotta takaisin Olen ystävällinen, kirpputon tabby kissan köyhä tilanne matoissa. Saatan nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen ymmärrys korkean muodin sekä tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli enemmän kuin silmä. Päädyimme nopeita ystäviä, samoin kuin nyt hän on todella johtajani (ja menestyvä kitty malli).

Hyvä fanit sekä Felines,

Tänään annan sinulle välilehtien lahjan. Taustakuva, jolla koristelee työpöydän, iPhonen ja / tai iPadin.

MAINOS

Nyt voit nauttia Rubenesque-kissan kehosta, kun surffata verkossa kissa-teemalla lisävarusteita, YouTube-videoita sekä vaatteita, toimintaa, jota kannustan voimakkaasti.

Olen tehnyt kuvan tarjotun koon valikoiman nykypäivän merkittävimmät elektroniset laitteet. Klikkaa samoin kuin tallentaa tietokoneellesi.

Table-teeman taustakuva on erittäin ensimmäinen askel täysin omaksumalla kokonaisfeline nainen elämäntapa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Teema? Keväällä sekä kirsikkakukkien kukinta Japanissa, jossa palasin juuri työmatkalla mahdollisten paikkojen selvittämiseksi ensimmäiselle viralliselle japanilaiselle kissan kahvilaan.

Japanin kissan kulttuuri on melko kestävää nyt erittäin kilpailukykyistä. Päivät, jotka vain hyppäävät sekä ulos laatikosta sekä saada kuuluisia ovat kauan poissa. Maru asettaa baarin korkealle. Nyt siellä on kauppatavaraa, myöhään televisio sekä musiikkivideoita. Sinun täytyy todella haluavat sen.

MAINOS

Olin vakavasti jet-jäänyt, kun palasin eilen lahden alueelle, minkä vuoksi lähetin avustajani Nashville tänä aamuna minun puolesta. Valitettavasti tämä tarkoitti, etten voi nähdä huomenna Hayden Panettiere. Meillä oli haastattelu, joka on järjestetty Nashville (täysin vakava), mutta avustajani innostuneesti ilmoitti tekevän sen (joka muistuttaa minua, jos sinulla on minkäänlaista meikkiä / kauneutta koskevia huolenaiheita, jotka haluat, että avustajani kysyä, jätä kommentti) .

SUUKKOJA JA HALEJA,

Välilehdet

Työpöydällä

iPad

iPhone

Päätöslauselmat

2880x1800px

2560x1440px

1920x1200px

1680x1050px

1440x900px

1280x1024px

1280x800px

1024x768px

iPhone

iPad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *