SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 220

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 220

Aiemmin tänä iltapäivänä vietin jonkin aikaa keittiössä, joka esittelee muutamia aterioita tällä viikolla. Tein varsin vähän maila, myös liesi, joka kantaa liesi, leikkuu kasvikset leikkuulaitteessa, juoksevaan jalostajalle ja jääkaapin avaamisesta ja sulkemisesta, ja luulisin minut virittämään minua jonkin aikaa, Koska toisessa vaiheessa pyysin mitä olin tekemässä ja tajusin, etten ollut nähnyt häntä pari tuntia, joten astuin olohuoneeseen sekunnin ajan ja katsoin noin …

Tabs istui tämän tumman puun kodin viihdekeskuksessa, jota käytämme pöydänä automme avaimemme ja postin, ja luulen, että hän ei huomannut minua kävelemään, koska hän ei lopettanut mitä hän teki. Hänet kädettiin sotkuisen kasan lehdistä ja kirjekuorista ja työnsi heidät yksitellen lattialla.

MAINOS

“Uh …” Sanoin ovesta, rikkoa keskittymisensä. Hallitsema, hän katsoi minua nopeasti toiseksi ennen hyppäämistä alas ja slinting pois. “Mitä täällä on?”

Se on niin hauska, miten välilehdet näyttävät syyllisiltä tiettyjä asioita, kuten kiivetä tähän pöydälle, vaikka en ole koskaan kiusannut häntä siitä. Miten hän edes tietää, että oli jotain tuntea syyllisyyttä, ja kun kävelin hänen päällään, miksi hän ei vain etsinyt minua, “mikä on, nainen? Oletko nähnyt lelun? ”

Ehkä välilehdet olivat juuri siellä etsimässä hänen kitty mallinnussalkkua. Hän lisäsi uusia kuvia siihen tänään uusimmista mallinnustyöstä …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuka on välilehti kissa? Noin viisi vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut kovaa aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli paljon enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli).

Ystävällinen naapuruston charmin addicts,

Karen ja välilehdet

MAINOS

P.S. Istun parhaiten nyt nähdäksesi kävelyn kuolleeksi! Niin jännittynyt! Toivon vain, että se ei ollut jo MidSeason finaali.

P.P.S. Yksi näistä päivistä minun pitäisi mennä läpi meikki- ja charm-blogikirjoitukset ja laittaa kaikki mallinnuskuvat-välilehdet on koskaan tehnyt sunnuntaisin välilehtien yhdeksi viestiin (pienoiskuvat alaspäin eivät edusta kaikkia niitä).

Olen kiusaus tehdä se, mutta sen täytyy olla vähintään 200 kuvaa. En tiedä … joka saattaa riittää kaatumaan palvelimen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *