SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Koralli? Emme tarvitse Stinkin ‘Coral! MAC-lämpötila nousee huulipunat vuorottelevalla reitillä kesällä

Koralli? Emme tarvitse Stinkin ‘Coral! MAC-lämpötila nousee huulipunat vuorottelevalla reitillä kesällä

Mac tuntee pulssin huulipuna
Voi, minun gosh, se tapahtuu! Vuotuinen korallimahdollisuus on alkanut.

Joka vuosi tällä kertaa merkittävät korallin parvat siirtyvät talvelleen piiloteistaan ​​meikki laskurit kaikkialla, keräävät suuria määriä missä on huulinäyttöä.

MAINOS

Se on yksi suosikkini asioista.

Kun korallit tulevat keväällä ja kesällä, se on kuin, se muistuttaa minua, että maailma pitää kääntyä … Jäädytettävät jogurtti pitää maistelemaan suurena, todelliset kotiäidit minun työni huutaa hölynpölyä toisiaan Bravo, ja Rygos pitää Katsokaa kuumaa melko paljon kaikissa olosuhteissa.

Mutta jotkut meikki ystävät eivät saa sitä ampui korallista. Minulla on kilometri, joka kieltäytyy käyttämästä sitä huulillaan, koska hän sanoo, että hän tuntuu olevan “South Beach Grandma” (hänen sanansa).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Minun täytyy olla rehellinen, en saa sitä (vakavasti, miten et halua rakastaa korallia?!), Mutta voin arvostaa haluavansa olla erilainen ja menossa virtausta vastaan, joka tuo minut neljään uuteen huulipunaan MAC-lämpötilassa nousussa kokoelma.

Vasemmalta: Muutettu Beige, Caliente, tuntuu pulssiini ja pelkkä viettely
Näetkö tuon? Ei korallia. Sen sijaan Mac meni riskialtin reitti beige, violetti ja pronssi, ja tiedät mitä?

Mielestäni se toimii.

Tunne pulssi, loistava magenta violetti, jossa on kremesheen
Caliente, uskomattoman häikäisevä violetti häikäisevällä viimeistelyllä

Sheer Seduction, uskomattoman häikäisevän pronssi häikäisevällä viimeistelyllä
Muutettu beige, kermainen kellertävä beige, jonka kiilto
Vasemmalta: muutettu beige (kermainen kellertävä beige, jonka kiilto viimeistely), pelkkä viettelys (uskomattoman häikäisevän pronssi häikäisevään viimeistelyyn), Caliente (uskomattoman dazzle violetti häikäisevään viimeistelyyn) ja tuntuu pulssiini (loistava magenta Violetti kremesheen viimeistelyllä)
Caliente
Muutettu beige
Sheer Seduction

En todellakaan näe mitään näistä väreistä, jotka eivät näytä hyvältä ruskealla. Se on kuin heidän kohtalonsa. He ovat odottaneet koko elämänsä jollekin, joka hakee Bronzer vain vastaamaan etuovelle (um … ei tiedä jotain siitä), tai joku, joka vietti koko päivän rannalla, palasi sitten lomakohteeseen Disko NAP ja on nyt menossa jälkikourulle klubiksi.

Jotta voit korostaa kesän tyyliä vielä enemmän, Mac antoi nämä kevyt krempesheen, kiilto ja häikäisevä huulipunan kaavoja – ei mitään raskasta tai sortavaa – ja pukeutunut “rajoitetusti painospakkauksina säilyttäen samalla allekirjoituksen vaniljan maku ja tuoksu.

Haluaisin antaa ylimääräisen huutaa kahdelle kuorille sävyille, violetti Caliente ja pronssi Sheer Seduction, hauskaa, hauskaa, hauskaa!

Ladattu kimalluksella ja pigmentillä, ne näyttävät lähes metallista minulle muutaman metrin päässä … Ajattele Halloween puku Sexy robotti (tai ystäväsi sci-fi-teeman Bachelorette Party).

Paras: Makeup Lovers (ja Sci-Fan fanit), jotka pitävät odottamattomia ja galeja, jotka haluavat joitakin ei-korallivia vaihtoehtoja kesällä pronssi, ruskea ja kulta Smokey Silmät.

Hinta: 16,50 dollaria
Saatavuus: Rajoitettu painos, tulossa 16. toukokuuta MacCosmetics.com ja 23. toukokuuta Mac-laskurit ja myymälät
Makeup- ja valitusblogi Arvosana: B +

Puhuminen lämpötilasta nousevat …

Se oli tänään kuuma täällä tänään. Me melkein hajosi 90 astetta Novato!

Jopa jalkani pohjat olivat hikoilemalla tänä iltapäivänä (liian paljon tietoa?).

Tabs, tietenkin, oli hullu kuin helvetti, koska kun se on hienoa tällaista, häntä ei voi vaivata tylsällä ihmisillä. Kaikki, mitä hän haluaa tehdä, on mennä ulos.

Hän ei halunnut palata kävelleen.

L.A. kasvot Oakland Booty
Toivottavasti jätit hämmästyttävän tänään. Huomenna perjantai, huzzah!

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Ottaen huomioon, että olet täällä, luultavasti on turvallista olettaa, että pidät Mac-kosmetiikasta niin paljon kuin minä. Oletko nähnyt Mac-galleriaani? Se on visuaalinen tapa etsiä Mac-arvosteluja ja näyttää meikki- ja valitusblogi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *