SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Uusien MBB gallerioiden, luokitusten ja tuotemerkkien käyttäminen arkistossa

Uusien MBB gallerioiden, luokitusten ja tuotemerkkien käyttäminen arkistossa

on ollut noin kaksi viikkoa, kun otetaan huomioon, että blogi toi talon uuden asu, samoin kuin kulissien takana olevat asiat ovat ihanteellisia (iPhone Sekä Android-käyttäjät, matkaviestinversio on nyt toimittava).

Tässä on nopea Screencast, joka näyttää muutamia uusia ominaisuuksia. Toivottavasti pidät täsmällisesti, miten asiat osoittautuivat. Kiitos kaikista fantastisista kommentteistasi tähän mennessä.

MAINOS

Hitaasti kuitenkin varmasti, täytän tuotemerkit pudotusvalikosta arkistosta. Koska se oli jotain, jota emme koskaan ollut ennen, välilehdet samoin kuin minä (Haha, kunnossa vain minä) ovat muokkaat kukin 7.200 artikkelista sekä napsauttamalla bittin valintaruudut niiden vastaavien tuotemerkkien vieressä. Näin artikkelit näkyvät, kun napsautamme uuden pudotusvalikon vastaavia tuotemerkkejä.

Kuten uudet galleriat (suositeltava uusi ominaisuus), se pienoiskuvat, pikkukuvat kaikkialla! Uskon, että uudet galleriat ovat hauskoja, näyttävät varsin viileältä, samoin kuin he ovat erinomaisia ​​tapaa löytää artikkeleita, jotka olet ehkä menettänyt takaisin, kun ne julkaistiin alun perin (MAC-galleria menee AAAAAAAK-menetelmäksi takaisin vuoteen 2007). He ovat myös fantastinen menetelmä ymmärtämään minua sekä meikkiä sekä charmia blogi, jos olet uusi kävijä.

MAINOS

Kiitos aina vierailulle. Pidä hauskaa, klikkaa ympäri, tee itsesi kotona, samoin kuin näen sinut pian kommentteihin.

Löydät menetelmää meikkiä sekä charmia blogi …

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *