SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Kauneusrakennus: Viime kerralla käytit valitustuotteita jotain muuta kuin sen käyttötarkoitus?

Kauneusrakennus: Viime kerralla käytit valitustuotteita jotain muuta kuin sen käyttötarkoitus?

Mielestäni kaikki tekee sen usein, kun he ovat joko luovia tai frazzled tai he loppuvat tietystä tuotteesta.

Anna minun asettaa lava sinulle: kaksi päivää sitten. Pääsiäissunnuntai. 9:45 A.M. Olin juuri päättänyt juoksumatolla ja laittoi viimeistelyn kosketukset Quiche (kyllä, tein quiche, ja se ei ollut kauheaa), kun törmäsin El Hubiin keittiössä, joka sanoi “Tiedätkö meidän täytyy lähteä täältä klo 11, eikö?” Ja sanoin: “Joo.” Ja hän oli “, joka osoittaa, että sinun on todennäköisesti tavoite 10:30.” Ja sanoin: “Joo, mitä tahansa. Tehdään klo 10.30. Älä edes huolissasi siitä, La-La-La-La-La … ”

MAINOS

Sitten menin liiketoimintaani, kunnes katsoin kelloa ja ajattelin, “hmm … Minun täytyy ottaa suihku, minun täytyy laittaa meikki, haluan tehdä hiukset. Kuinka aion tehdä kaiken 11: llä? ” Joten pysähdyin ottamasta makeaa aikaa ja aloitin hustling minun butt.

Vaikka olin tekemässä meikkiäni, kun olin hakenut diorskin nude Air Serumin säätiön, katsoin, mitä jätettiin käden takaosaan ja ajattelin: “Pidän todella, miten tämä tavara näyttää ihaslleni, miten se hämärtää huokoseni ja ei istu hienoja viivoissani ja ryppyjä … ”

Eureka!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

“Miksi en vain käytä tätä under-eye concealer!?”

Joten sekaisin sen joidenkin YSL Touche éclat Hardlighterin kanssa ja tapasi yhdistelmän silmäni alla sormella, ja pidän todella siitä, miten se osoittautui. He tekivät loistavan vauvan peitevoide, joka ei selvittänyt hienoja viivoihin, eikä näyttänyt kakkua tai raskasta.

Olen myös saanut jonkin verran huulipunaa vasemmalle takana kädestäni, joten sekaisin sen myös diorskin nude-säätiön kanssa ja sovelsi sitä myös punastuneena.

Milloin viimeksi käytit valitustuotteita muulle kuin sen tarkoitukseen?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. iloinen tiistaina muuten. Miten se menee tänä aamuna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *