SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Tuotevalaistus: Oribe Ilmainen Styler Flexible Hold Working HairSpray

Tuotevalaistus: Oribe Ilmainen Styler Flexible Hold Working HairSpray

En rakasta cowlicks, mutta cowlicks rakastavat minua. [Lisää Crying-Face emojis ihanteellinen täällä?

Se on rakenne harmaiden karvojen, mies. He ovat langat kuin harmaat karvat, ja lyhyet, tynnyrikappaleet kiinni, varsinkin karvat ihanteellinen smack DAB keskellä hiuslinjani ja keskustassa.

MAINOS

Jos jätän heidät olemaan, näytän, että olen lievästi sähkökatsaus … Tästä syystä Oribe Ilmainen Styler WorkSpray.

Kallis, koska se on [42 dollaria 9-oz: lle. Pullo, omg!], rakastan tätä tavaraa. Olen ollut siihen koskaan harkitsemassa, että ruiskutin noin puolet voi otsallani voiton rullalle, jonka tein Halloween. Rullat pysyivät ja eivät olleet rapeita, ja tunnet minut, kun se liittyy rapeisiin hiuksiin (ei tuuletin). Kun otin hiukset alas sinä yönä ennen nukkumaanmenoa, vaikka kaikki, mitä hiustyypistä, pystyin harjan läpi ilman hiutaleita tai vetoa.

Joka on Rad.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mikä vie tämän tavaraa “Nizzan” “Must-on” minulle on, kuinka hyvin se hoitaa hulluja lehmää ja niistä tynkäten harmaita hiuksia. Se tappaa heidät helposti, ja käytän sitä päivittäin nyt osana rutiini. Pidän siitä, että hiukset voivat silti astua sen kanssa ja ei näytä lakkautua paikalleen kuin kypärä.

Se jäätyy hiuksesi paikoilleen, mutta ei tee sitä jäykkä. Hiukset eivät myöskään näytä liian kiiltävilta ja “valmiiksi”, satiinin viimeistelyn ansiosta, jota pidän myös.

Näin minä työskentelen sitä: Kun olen tehnyt curling tai braiding tai mitä teen milloin tahansa päivässä, minulla on aina aina kruunu tai hullu lehmä, joka tarttuu hiusrajani ja minun omalla, joten ruiskutan hienoa kerrosta Ilmainen Styler suoraan päälle, sitten hienosäätää niitä hienojakoisella kampalla Sally kauneudesta.

Jos seisoo, toistan prosessin, kunnes olen koaksata kaiken paikalleen.

42 dollaria Oribe ilmainen styler on raja-arvo Redonk Spisurge, mutta se voi olla sen arvoista, jos olet vaivautunut cowlicks … jotain paljon kohtuullisen hinnoiteltuna, pidän myös $ 15 l’Oréal Elnett, jolla on samanlainen joustava pito ja viedä loppuun.

Ainesosat
Oribe Allekirjoituskompleksi (vesimeloni, Lychee ja Edelweiss kukkauutteet) puolustaa hiuksia oksidatiivisesta stressistä, kuvausta ja luonnollisen keratiinin heikkenemisestä suojella elementtien kuivaus-, haitallisista ja värikerrostavoista vaikutuksista.

Flexible Polymer blend gives light styling hold with a brushable, satin finish.

Ginseng Root Uutio estää rikkoutumisen edistämällä terveitä hiuksia.

Kukuin siemenöljy kosteuttaa ja toimittaa suojaavaa estettä ympäristön stressitekijöitä vastaan ​​ja ilmainen radikaali vahinko.

Hydrattu puuvillansiemenöljy vahvistaa ja edistää elastisuutta samalla kun lisäät pehmeyttä kullekin säikeistöön.

On niin paljon erilaisia ​​versioita Elnett, mutta pidän ylimääräisestä vahvalle Hold Unscented HairSpray parhaiten, koska tuoksuva versio muistuttaa minua perms minun isoäitin ​​antoi minulle lapsena.

Se ei ole tarkka dupe, ja pidän Oribe Ilmainen stylerin joustava pidä paremmin, mutta se on vielä melko hyvä, ja voit löytää sen paljon apteekki.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Toivottavasti sinulla oli iloinen tiistai. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *