SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics NARS ISOLDE Eye Duo toiminnassa

NARS ISOLDE Eye Duo toiminnassa

Huomaa itsellesi: Käytä NARS Isolde useammin. Tämä viesti vuodesta 2015 blows mieleni, koska en voi uskoa, että minulla oli 25 minuuttia laittaa meikki! Rakastan edelleen Isoldea nyt niin paljon kuin minä sitten.

En pelannut toista päivää, kun sanoin, että olen ollut kaikki Nars Isolde viime aikoina. Sekä IT että NARS CORDURA (rakastan sinua, C !!) ovat olleet kaksi kokopäiväistä silmämeikkiä bffs viikkoja, ja vaikka olen enimmäkseen saanut tämän kylmän minun ja haluat käyttää enemmän meikkiä uudelleen, minä Siltiillä ei ole kärsivällisyyttä istua vielä 45 minuuttia ja sekoita kuusi erilaista tealia kunnes sormeni putoaa, ya tietää?

Tällä viikolla olen käyttänyt iPhonen ajastinta aamulla itseäni. Asetin sen 25 minuuttia, ja mitä voin tehdä tuolloin, niin minä päätän päivän.

MAINOS

Ennen kuin aloitan kuitenkin, pidän kaikki perusteet, kuten säätiö, ripsiväri ja peitevoide jne., Pienessä ruudussa pöydän vieressä, joten en tuhlaa mitään aikaa metsästää tavaraa alas. Sitten laitan myös mitä silmä- ja huulituotteita aion käyttää samassa laatikossa.

Haluan viettää leijonan osuuden 25 minuutista silmänmukalla, joten leikkaan takaisin joihinkin asioihin ja viettää vähemmän aikaa ihollani, minkä vuoksi enemmän freckles on pissaa näissä kuvissa kuin tavallisesti.

Tässä on ulkoasu, jota käytin eilen ISOLDE-salongille (sain vihdoin hiukset, yay!), Koska minulla ei ollut mitään keinoa istua siellä tuijottaa itseäni peilissä koko ajan ilman, että siellä on vähän Jotain mukillani, lol!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Alla on täydellinen jakautuminen alla, mutta pohjimmiltaan sekoittunut isolden kevyempi persikka kultainen puoli kupari puolella, sitten laittaa sen kansi. Sitten lisäsin kaksi lämpimää ruskeaa – ensimmäinen kevyempi ruskea, sitten tummempi sävy syvyyteen. Sitten lisäsin jotain mustan linjan ja paljon ripset, ennen kuin viimeistely neutraalilla persikka-vaaleanpunaisilla poskilla ja huulilla.

MAINOS

Ei niin jännittävä kuin hohtava smaragd vihreä näyttää vääriä ripsiä ja koko pakettia ja Cabodle (Bronzer, korostus jne.) Varmasti, mutta tiedät mitä? Joskus rakastan tällaista meikkiä (useammin kuin ei). Et voi mennä vikaan arjen neutraaleilla.

Makeup kulunut tässä ilmeessä

Kuljetus – Urban Decay Brow Beater pimeässä, Anastasia Clear Brow Gel

Eyeshadow – Nars Isolde (kannet), MAC pehmeä ruskea (rypytys), Mac-satula (alempi rypytys ja alempi ripsiviiva)

Liner – Mac Smolder

Lashes – Nars Auhallinen ripsiväri

Posket – Neutrogena Healthy Skin punastuminen 20 vilkas

Lips – Mac Pro Longwear Lip lyijykynä Oh hunaja! ja vamplify kiilto spanking haute

Säätiö – Mac WaterIge Foundation NC42: ssa

Jauhe – Mac mineralisoida SkinFinish Natural Medium Tan

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *