SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Paras valitus käynnistys, vol. 1: Diego DALLA Palma

Paras valitus käynnistys, vol. 1: Diego DALLA Palma

Jos haluat kysyä minulta, mikä valittavat tuotemerkit sinun on tarkistettava ensin seuraavalle matkaan Italiaan, epäilemättä, minä osoitan teitä Diego Dalla Palman suuntaan.

No, ajatella sitä, minä todella kysyisi makusi ja budjettisi ensin, mutta perustuu henkilökohtaiseen makuuni, joka ehdottomasti olisi vastaus.

MAINOS

Diego Dalla Palma on suosittu italialainen meikkitaiteilija, joka käynnisti oman kosmeettisen vaihtelunsa 70-luvulla. Kun olet aloittanut ammattimaisena, se on hitaasti mutta ehdottomasti edennyt valtavirran huippuluokan tuotemerkki, joka löytyy paljon profrumerie (kauneudenmyymälöitä) ja tavaratalot kaikkialla maassa.

Diego Dalla Palman valtava valikoima sisältää kaiken meikkiä iholle ja hiustenhoitoon, jonka olen varma, että voin olla hieman ylivoimainen joku tutustumaan tuotemerkkiin ensimmäistä kertaa. Joten, jos olet koskaan löytänyt itsesi DDP: n Mammoth-näytön edessä ja sinulla ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa, tänään jakavat kanssasi viisi suosikkituotteita hetki.

Jauhe punastunut 13 oranssi persikka (27,90 € / 30,30 €)

Sen lisäksi olennaisesti hyödytön harja (ellei sinulla ole veljentytär tai tytär, jolloin olen varma, että hän tietää, miten laittaa sen hyväksi), rakastan kaikkea tästä mattapihdiksi. Se on paras persikka; on vain ihanteellinen määrä pigmenttiä (koska se ei ole liian pelkkä eikä hullu pigmentoitu); Sileä, hienoksi jauhettu rakenne ja loistava kulutusaika.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

2 W.W. Matsiopäätös (33,90 € / 36,80 €)

Tästä säätiöstä, anna minun saada ei-niin – hyvä pois tieltä ensin. A) It has a distinct floral scent that I’m not a big fan of, but considering that it dissipates in a matter of minutes, I can personally live with it. B) Kun se tapahtuu paljon (jos ei kaikki) italialaisia ​​säätiöitä, sävyalue ei käsittele oikeudenmukaisia ​​tai syvimmät ihon sävyjä.

OK tehty. Nyt voimme keskittyä siihen, mitä rakastan tätä tuotetta.

Katsokaa pakkausta! Tämä tyylikäs muoviputki, jolla on erittäin tehokas pumppu, ilmentää täydellisesti Milanon tyyliä. Se toimii toimiva ja aliarvioitu tyylikäs. Eikö se ole loistava? Mielestäni se on, mutta jos et anna kaksi huijausta pakkauksesta, olet iloinen voidessasi tietää, että mitä sisällä on vielä parempi.

Huolimatta siitä, että se on muotoiltu yhdistelmällä / öljyisellä iholla mielessä, mielestäni tämä perusta voi todella sopii laajemmalle ihontyypeille, mukaan lukien normaali ja kohtalaisen kuiva – erityisesti lämpiminä kuukausina. Se ei ole liian matta, ei uppoaa huokosiin eikä korosta hienoja viivoja tai kuivia laastareita. Se näyttää vain ihosi – hyvin, täydellisestä versiosta.

Lip lyijykynä 87 oranssi (18,90 € / 20,50 €)

Ja palkinto pisin huulen lyijykynä maailmassa menee … Diego Dalla Palma !!! * Lisää väkijoukon hurraa ja suosionosoituksia *

Vakavasti, vaikka en ole koskaan nähnyt mitään muuta kynää, joka kauan (lisäksi silmän lyijykynät samasta tuotemerkistä). Se on 7 tuumaa hyvyyttä! Ja mielestäni kaava on paikalla. Se on riittävän tiukka luoda täysin terävä ääriviivat, mutta ei niin jäykkä, että se sattuu, kun käytät sitä koko huulilla.

Contour Palette (35 € / 38 €)

Katso nykyisen DDP-hankinnan! Eikö se ole kauniita? Siinä on kaksi ääriviiva-sävyä, korostus-, punastusta / bronzer ja keltainen tonoitu jauhe, joka on nopeasti tullut kaikkien aikojen suosikkini asettamaan alikotelon alue. Se on niin kermainen, että se ei korosta kuukautisia, joita olen kokenut viime aikoina, ja sen keltainen sävy tekee loistavan työn tehdä minut näyttämään kuin nukkumaan pari ylimääräistä tuntia.

Muodoilla jauheilla on paras määrä viileyttä simuloida luonnollisia varjoja kasvoilla, kun taas blush / bronzer on optimaalinen hienoksi lämmetä ihon. Ainoa jauhe, jonka löydän hieman hyödyttömäksi, on korostin, koska se ei todellakaan korosta paljon, olla rehellinen. Usein sekoitan sen keltaisella jauheella ja käytän sitä silmien alla, mutta kaikki on kaikki, se on melko alhainen.

Kulmakarvangeeli (18,90 € / 20,50 €)

MAINOS

Diego Dalla Palman selkeä kulma-geeli, joka päivä on hyvä kulmapäivä. (Onko tällainen asia? Jos ei ole, on ehdottomasti oltava!). Se pitää selkäsi paikoilleen tekemättä heitä näyttämään rapeita tai liian kiiltäviä.

Hauska tosiasia: hitaasti työntää ja vetää sauva selkeän putken sisällä luo mesmerizing Lava -valaisimen vaikutuksen.

Jos olet peloton olento, joka tykkää ostoksille valitustuotteista Sight Unseen, voit ostaa Diego Dalla Palma Amazon, mutta hinnat ovat hieman täytettyjä. Jos asut Atlantin puolellani (EU-maassa), voit myös ostaa sen suoraan Diegodallapalma.com-sivustolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *