SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Jos perheesi lemmikkejä voi puhua, mitä he sanoisivat tyylissäsi?

Jos perheesi lemmikkejä voi puhua, mitä he sanoisivat tyylissäsi?

Talking-välilehdellä olisi paljon sanottavaa tästä aiheesta.

Ensinnäkin hän ääni voimakas tyytymättömyytensä joustavista housuistani, ja sitten soittaa Karl Lagerfeld hänen iPhonen venttiili. “Kaapissa olevat leggingsit kertovat eksponentiaalisesti! Jotain on tehtävä! ”

MAINOS

Olen pahoillani, välilehdet, se ei ole minun syytä, että zella live-leggingsit ovat itse asiassa niin mukavia, että todella haluan elää heissä.

Seuraavaksi hän antaa minulle epätoivoa jalkineiden valinnoistani. Erityisesti nämä saappaat, joita hän hyökkää aina, kun käytän niitä (luulen, että hän ajattelee, että he ovat kissoja, jotka tekevät askeleensa alueellaan).

Sitten, kun kaikki paljon muotia keinotekoinen pas sitoisin päivittäin, hän toivottavasti antaa minulle vähän rekvisiitta kitty-teemalla vaatteita minun kaapissa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tietenkin hän tekisi tämän hämmästyttävän, kun otetaan huomioon, että kissat eivät koskaan anna heidän avustajiensa tietää, että he todella tekevät jotain oikein.

Babes! Millaista cattitudea sinä saat, jos lemmikkisi voisi puhua ja mitä he sanoisivat tyylistäsi?

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S ….

Hyvää kansallista kissapäivää!

Vaikka todella, joka päivä täällä välilehdissä kissan teollisuus LLC on kansallinen kissa päivä.

Vaikka naapurustossa on tukensa San Franciscon jättiläisille, jossa on paljon urheilutapahtumia, päätän ilmoittaa minun pro-kissan sijainti ja kuinka sitoutunut olen joukkueen kissan kanssa tämän hienon halloween-mustan kissan koristeluun.

Mene kissoihin!

Muissa organismeissa New Yorkissa, Chicago, San Francisco, Austin, Washington DC, Seattle ja Phoenix voi nyt ostaa kotona kissan toimituksen autopalvelun Uberin ansiosta.

MAINOS

Kansalliselle kissapäivälle Uber toimittaa toimistosi hyväksyttävän kissanpennun 15 minuutin pelin ajan 30 dollaria, kun kaikki tulot tulevat osallistuviin kaupungeissa.

Nyt se on vain (huono punainen aika) uber cool.

Ampua! Miksi ei Novato, Kalifornia, kaupunkien luettelossa? Se on kukoistava metropoli 49 000 ihmistä! Meillä on jopa chipotle itkemään ääneen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *