SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mitä meikkiä ei koskaan koskaan kulumista?

Mitä meikkiä ei koskaan koskaan kulumista?

Kaikki tämä keskustelee alikerroksesta, samoin kuin jo lähdöstä viime aikoina, on minulle uskoa meikkiä, jota ihmiset * eivät käytä. Muuten olen todella järkyttynyt kuulla, että niin paljon teistä Gals (ja kaverit) hylkäävät under-eye Concealer! Olen todella järkyttynyt. Uskon, että olisin vähemmistössä, mutta en usko, että olen.

Joka tapauksessa, olen vierittämässä meikkiä mielenterveysluetteloni kanssa, samoin kuin täällä, mitä minulla on …

MAINOS

Jauhe huulipuna. Ymmärrän, että tämä on harvinaista, mutta Nars julkaisi niiden yhdistelmän ERDEM-kokoelmassa, samoin kuin vaikka se oli Kitschy Cool, laiska nainen minussa ei ollut.

Gel Liner … Tiedän. Tämä on myös ollut melko äskettäinen kehitys, samoin kuin minun Mac Blacktrack on erittäin valitettava siitä. Näinä päivinä teen joko lyijykynällä tai nestemäisellä vuorauksella, koska se on minulle nopeampaa, ja minun ei tarvitse hyödyntää ylimääräistä harjaa. Näen itseni takaisin Blacktrack lopulta, vaikka …

Liquid blush – etenkin hyöty benettt (tai todella kaikentyyppiset nestemäiset sävyt hyödystä). Pidit ne 20-luvulla, mutta harvoin niitä nyt.

Väärät ripset. Aika, jonka he ottavat, ja en tee riittäviä yleisesti riittävästi vahvistamaan ylimääräistä glamia.

Löysät pigmentit. Vain sooo sotkuinen.

Kaikki sekä kaikki kehittyvät muotoilutuotteita. Ehei, ei minulle.

Se on kaikki mitä voin uskoa tällä hetkellä …

MAINOS

Entä sinä? Mitkä ovat luokitukset sekä tyypin meikki, jota et koskaan koskaan käytä?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *