SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Etu on “Baton” tuhatta hyötyä Cheek Parade Blush Set

Etu on “Baton” tuhatta hyötyä Cheek Parade Blush Set

Etu Cheek Parade Blush Set on paraati blushes! Se sisältää 5 täysikokoista punastusta sekä maksaa 58 dollaria.
Band Geek Karen ymmärtää, että Sassy Majornettes New Educt Cheek Parade Blush Set tekee korkean merkin aikaa. Itse asiassa ne ovat!

Voi … marssin yli lotta jalkapallokentät takaisin päivässä huilun kanssa, mutta nämä poikaset näyttävät paljon viileämpiä kuin koskaan.

MAINOS

Filed alle “Thes Band Geeks tietää”
Viisi täysikokoisia pannut

Uusi Le Blush sekä Bronzer Kit, etu Cheek Parade on 58 dollaria sekä sisältää viisi – viisi! – täysikokoiset tuotteet edestä pitkän aikavälin rivistä, mukaan lukien Hoolan Bronzer sekä uusi Hoolan valo; Vanhan koulu Blush faves Rocateur sekä voikukka New Galifornia; Sekä täysikokoinen käsitellä harjaharjaa.

Aivan yhtä upea kuin B: n pitkän aikavälin linja punastuu samoin kuin pronssit

Rajoitettu painospaketit, joilla on perm-tuotteet, ovat antaneet minut niin monta kertaa ennen, etenkin viime aikoina. Mistä syistä monilla niistä on tuotteita, jotka eivät vain toimi niin paljon kuin parat pitkäaikaiseen kokoelmaan. Parafraasi interwebz, “y tho?!”

Kiitos, että meikki jumalat, mutta punastukset sekä pronssit Cheek Paradessa tekevät niin paljon kuin par! Tarkka sama ilme, täsmälleen sama tekstuuri, täsmälleen sama haju …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Voi, minun gosh, haju.

Eau de Peach Gummy

Minulle se on vähän paljon. Tarkoitan, että en yleensä pidä tuoksua käsitellä tuotteita lainkaan, mutta kun avaan tämän paletin, tunnen, että surun tsunami persikan kumimmiosoituksia. Se on Closing sekä raja-alue synteettinen.

Se ei tee vatsaani, mutta haluan, että se ei ollut niin … kasvoni.

Tuomio

Tehdä meikki matematiikka, Cheek Parade on litteä hieno tarjous, jos olet vaalea prinsessa tai keskikokoinen houkutteleva temptress, koska kaksi tuotteesta, voikukka punastuttaa sekä Hoolan valo Bronzer, ovat havaittavissa kevyemmälle iholle.

Olen melko Tan (NC42), samoin kuin he tuskin näyttävät minulle.

Missä löytää se

MAINOS

Cheek paraati on tarkoitus tarjota nyt etuuden verkkosivustolla, mutta minä säveltän tämän viestin, se on listattu varastosta. Se on myös levitty näyttämään pian Sephora-verkkosivustolla sekä tarjotaan Sephora-myymälöissä 7. huhtikuuta alkaen.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *