SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Kaksi ainesosat smokey punainen pronssi silmät Ehdottomasti yllään eikä hullu!

Kaksi ainesosat smokey punainen pronssi silmät Ehdottomasti yllään eikä hullu!

Jokainen Mac Teddy Olen koskaan omistanut päätyy näin! (Huppari: Kiitos, että olet ystäväsi)
Voinko saada holyhoidun minun kaverini ulos, jotka ovat kuluneet Mac Teddy alas Nubriest Nubs?!

Käytin tätä teini-ikäistä, pientä tynkä eilen eikä voinut auttaa, mutta nauraa, koska olen ollut tämän rodeo paljon aikaisemmin. Minä jauhaa ja jauhaa, että lyijykynä alas, kunnes yksi päivä, näytän ja ymmärrän: “Oh! Minun on todennäköisesti korvata se pian, koska voin tuskin ripustaa siihen kahdella sormella. ” Ha ha ha ha!

MAINOS

Mac Teddy Liner on Rockstar monista syistä (anna minun laskea tavat), mutta yksi oleskelu minulle on, kuinka hyvin se kerrokset kupari ja punaiset luomivärit. Tämä bronzed ruskea vain werks kupari ja punaiset sävyt.

Voit pitää sen helppokäyttöisen sitruunan puristin-y vuoraamalla ripsien ja / tai vesilinjasi teddyllä ja lakaistaan ​​sitten kupari tai punainen varjo kannellasi.

Tai valinnaisesti voit tehdä sen, mitä haluan viitata “voileipä”, joka on silloin, kun kerrot Teddyn alla ja varjossa Smokey Silmään. Mielestäni se on varma tapa tehdä jopa miellyttävimmät värit.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Varjo, jota käytän täällä, on Mac Firewerk huone (uudesta lomakokoelmasta), ja se on suora punainen. Omistuksella se on raja-alue banaaneja, mutta kerrostettu Teddy se maagisesti muuttaa ulkoasua kulutettavaksi päiväkäyttöön Smokey Silmä.

Aloita buffing teddyn kerroksesta kannellasi sormella ennen kuin lakaistaan ​​pieni palomurikka huone (tai mikä tahansa muu punainen shimmery varjo) suoraan päälle. Sitten Buff kanssa suosikki luomiväri harja sulka ulos reunat.

MAINOS

Finish by lining your lash and waterlines with MOAR TEDDY, and don’t forget your mascara!

Blanche, Dorothy, Rose tai Sophia?
Makeup kulunut tässä ilmeessä

Pohja: Mac Studio Fix Fluid NC42 sekoitettu Mac Strobe Cream in PinkLite, Estee Lauder 24hr Conpealer keskipitkällä syvällä

Posket: Tiimalasit säteilevä pronssi valo bronzer ja diffuusi lämpö punastuminen

Huulet: Mac Subculture Lipliner Nuxe Lip Balm

Silmät: Urban Decay Brow Beater Neutraali Ruskea, Mac Clear Brow Set, Laura Mercier kaviaari ripsiväri, Mac Firewerk The Room Eyeshadow, Mac Teddy Liner

Vaatteet: Tässä on minun huppari!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *