SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Helppo jokapäiväiset hiustyylit koirapäivistä kesällä, päivä 1: kudottu ihme

Helppo jokapäiväiset hiustyylit koirapäivistä kesällä, päivä 1: kudottu ihme

Hei,? lovebug. Joku Facebook Feed ystäväni muistutti minua eilen, että on virallisesti 20 viikkoa jäljellä joulu, johon olin kuin, “nainen, olet Cray!” Se on 80+ astetta ulkona, enkä ole valmis miettimään paahtavat kastanjat avotulla tulilla … jota en ole koskaan tehnyt ennen, BTW, mutta se kuulostaa HELLA: ta, varsinkin kun käytät hiusten muotoilua, koska en ole Tietoja spontaanisti palaa paahdettuja pähkinöitä …

Mikä tuo meidät kesäihin hiuksiin ja helposti kesän hiustyyliin.

MAINOS

Kuten tiedätte, minä teen melkein mitä tahansa Le Beautén nimessä, mutta joka haluaa seistä kuuman hiustenkuivaajan edessä, kun se on broiling ulkona? Rakastan ihmeellistä mane niin paljon kuin seuraava tyttö, mutta nämä ovat koirapäivät kesällä. Haluaisin välttää hikoilua enemmän kuin tarpeen, kiitos paljon.

Seuraavien neljän päivän aikana näytän joitakin täysin toteutettavia päivittäisiä hiustyylejä, jotka eivät vaadi lämpöä muotoilua työkaluja, ja käytän joitain suosikkituotteistani Oribe.

Sano se minulle: “Oar-Bae”.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tänään on kyse “punos”. Se on yksinkertainen, tyylikäs ja helposti minun huippuni. Huomaa ja anna sinulle rekvisiitta, vaikka punokset ovat sotkuisia kuin helvetti (aka minun tyyli!)? LOL! Se on niin totta, vaikka!

Nykypäivän PLAIT …

1. Aloita shampoo ja ilmastointi Sesh

Käytän Gold Lustia (elämäni rakkaus) korjaus ja palautus shampoo ja hoitoaine, koska minulla on tällä hetkellä demi-pysyvä hiusten väri, ja tämä erityinen pariliitos saa kaiken super clean poistamatta väriäni.

2. Pyyhe kuiva että

Blot tai purista ylimääräinen vesi pois ja vältä aggressiivisesti hiusten hieroa hiussi minimoimaan Frizz. Haluan myös käyttää superveden imukykyistä pyyhkeestä, joka auttaa vähentämään kuivausaikaa.

3. Prep, ravitse ja suojaa

Se on jo elokuu, ja hiukset saattavat tarvita joitakin TLC: tä, kun kaikki seksikäs kesän hauskaa olet ollut, joten tee hiukset vankana työskentelemällä restattava hiusöljy säikeiden läpi kosteuttaa ja prep.

Teen puristin tai kaksi kullan himo ravitsevaa hiusöljyä, kevyt korjaus hiusseerumi kuiville hiuksille kosteuttaa ja kunnossa. Lisätty bonus: sillä on myös UV-suojaus (täytyy värikäsitellyt hiukset!). Hieronta sen hiuksiin, keskittyen eniten, jos se päissä.

4. Osa hiukset alas keskelle, tee sitten hollantilainen tai ranskalainen punos kummallakin puolella.

Jätä noin tuumaa hiuksia päissä, koska haluat, että paljon olla suoraan huomisen tyyliin.

Yup, aiomme eteenpäin.

Oh, ja jos hollantilainen punos tai ranskalainen punos ei ole sinun asia, kokeile yhtä kalaa tai yksinkertaista punosta. Mikä on helpointa sinulle. Kaikki on hyvin. Haluamme vain vähän jotain asettamaan sinut joillekin aaltoille.

5. set your braids in place with a lightweight hairspray

Again, looking ahead, mist a lightweight, brush-able hair spray over your braids to prep your style for today and tomorrow.

I used free Styler working Hairspray.

6. admire your handiwork in the mirror, and get ready for tomorrow!

Before you go to bed, let your hair down, gently run your fingers through your waves to remove any knots, and hit the haaaaaay. Or, you can leave your braids in overnight. totally up to you.

MAINOS

Braids to keep you looking and feeling amazing all day, babe! now your hair is ready for today and tomorrow… stay tuned!

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *