SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Unsung Makeup Heroes: Neutrogena Hydro lisää kosteuden sävy

Unsung Makeup Heroes: Neutrogena Hydro lisää kosteuden sävy

Käytän Neutrogena Hydro lisää kosteuden sävy hunajaa 85
Mikä on unung meikki sankari? Minulle se on usein aliarvostettu meikki Morsel, pysyvä keräystuote, joka scoots on lukuisten meikki ystävien tutka-näytön alla, mutta usein kiviä maailmani. Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikeistani.

Kiusattava Facid of the Day: Ya Tiedä … Ostin 50 dollarin YSL: n kasvojen sävyn SEPHORA VIB MYYNTI, enkä pidä sitä missään lähellä yhtä paljon kuin Neutrogena Hydro lisää kosteutta sävy.

Grrr …

MAINOS

Hydro-kasvu on niin hyvä. Aloin käyttää sitä, kun se tuli ulos vuosi sitten, ja olen pukeutunut sen pois ja siitä lähtien.

Koska olen varma, että olen keskustellut (zillion kertaa), minulla on yhdistelmä iho. Jotkut osat ovat kuivia, toiset ovat öljyisiä, ja vaikka olen hieman irked, että Neutrogena nosti hinnan 14,99 dollaria 16,99 dollaria tuolloin, kun käytän tätä tavaraa Muistan, miksi se on yksi parhaista apteekki-säätiöistä siellä (oikea siellä on L’Oreal True Match LUMI).

Se tuntuu mitään ollenkaan, pitää ihosi, joka näyttää todelliselta, tiedät, ihmisen iho, ja se näyttää yhtä hämmästyttävää kuvia kuin todellinen elämä, jopa aurinkoisena päivänä!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Swatches, katso alkuperäinen arvostelu.
Tint, se alkaa pelkästään, mutta voit rakentaa sen keskipitkällä. Et voi todella työntää sitä entistä enemmän kuin, ellei sekoita peiteväästä (ja jos teet sen, suosittelen muodostavat Ever Ultra HD: n, koska ne sekoittuvat hyvin yhdessä).

Hydro sävyllä on luonnollinen demi-mattapintainen viimeistely, joten se heijastaa valoa yhä hieman, ja sillä on myös pieni huokoshengitysvaikutus. Hyvin samanlainen kuin hämmästyttävä (ja paljon kalliimpi) nars sametti matta ihon sävyjä, mutta kosketuksella vähemmän kattavuutta ja paljon kosteuttavaa kaavaa.

Yup, se kasvaa uudelleen.
Toinen hyvä ihon päivä Hydro Boost

Se tulee joukko sävyjä valolta pimeään (olen Mac NC42 ja käytä hunajaa 85) ja kun valitset yhden, muista, että se voi hapettaa sinua … se varmasti tekee minulle. Honey 85 näyttää valolta, kun käytän sitä, mutta se sopii ihon sävyn hienosti minuutissa tai kahdessa. Mutta koska paras sävy voi olla hankala, joten pidä kiinni kuitti.

MAINOS

Jopa tämän ajan kuluttua olen edelleen puhalleta kuinka hyvä tämä perusta on niin järkevä hinta. Se on varmasti epämiellyttävä sankari. * Cue Seisova Ovation! *

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *