SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Antonym kosmetiikka ihon esteem Fead For Fab Liquid Foundation Eco-Luxury

Antonym kosmetiikka ihon esteem Fead For Fab Liquid Foundation Eco-Luxury

uusi fave-säätiö luonnolliselle, ihon kaltaiseen ulkoasuun.
Antonym kosmetiikka on uusi märkä n villi, yay!

Siis mitä?

MAINOS

No, niitä kutsutaan Antonymiksi, sana, joka tarkoittaa vastakohtia, joten he todella muistuttavat minua tiimalasista.

He ovat viisivuotias Miami-pohjainen julma ilmainen orgaaninen / eko-ylellinen meikkilinja (lukea: kallista), ja heidän kauniit bambupakkaukset ja marboo-jauheet heti kiinni silmäni Sephora-sivustolle.

Valitettavasti eko-ylellisyys tarkoittaa yleensä kallista, ja se tekee tässä tapauksessa. Heidän ihonsa arvion nestemäisen perustan on 52 dollaria (!), Mutta se tarjoaa mahtavuutta tästä hinnasta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yllään ruskea
Olen ollut pukeutunut rusketusta noin viikon ajan, ja olen siihen osaksi, vaikka se on liian lämmin ja liian tumma talvella (minä vain pelkästään). Tan on yksi kuudesta savista, Mousse-Y keskisuurista sävyistä. Siellä on myös alaston, beige-valo, beige-keskikokoinen valo, beige-keskikokoinen ja tumma, ja Tan on toinen pimeimmästä, joten sävyn valinta on rajallinen.

Jos pidät Nars Velvet Matte Skin Tint, mutta olet aina halunnut orgaanisen version, Hei! -> Osoittaa täällä. Anna ihon arvostaa kokeile. Se on samalla tavoin satiini, luonnollinen näköinen, huokoshyökkäys, joka eenee tyylikkäästi ihon sävystä koko päivän.

Varjossa I Wear on rusketus (Rakensin sen tässä Swatchissa).

Hämmästyttävä, kaava, joka kerrotaan hyvin jauheen, punastuneen ja Bronzerin alla, tuntuu sileältä ja liukas, kuten se sisältää silikoni, mutta se johtuu JOJOBA-öljystä sijaan.

Asia on, se on edelleen hankala soveltaa. Jos pyyhkäisyn tai hierron, se raidat ja pillerit ylös, mutta kun blotin ihoni ensin paperipyyhkeellä, jotta voit poistaa ylimääräisen öljyn, pumppaa hieman tuotteesta käden takana, sitten varovasti Pat (Patting on avainasemassa Täällä!) Se kasvoni kanssa märällä kauneusekoittimella, joka toimii hyvin. Joten Pat, Pat, Pat sekoitus, sekoitus, sekoitus. Älä pyyhkäise! Tee ohut kerros, anna sen kuivua ja arvioida, tarvitsetko enemmän. Jos teet, toista toinen ohut kerros.

Tan asetettu Mac mineralisoimalla ihon viimeistely luonnollisesti keskipitkällä kultaisella (tämä on ensisijainen asetus jauhe käyttää tämän säätiön kanssa). Ja omg, jonain päivänä aion kampaa hiukset! Jonain päivänä…

MAINOS

Jos noudatat tätä menetelmää, iho näyttää luonnollisesti virheettömältä, sekä henkilökohtaisesti että kauniissa itsestään otat itsesi ja kissasi.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Antonym Cosmetics Arvom Foundation Ainesosat:
Vesi, isoamyyli laurate, prunus, amygdalus dulcitoil / prunus amygdalus dulcis (makea almond) öljy *, cetearyyli olivoivi, simmondsia chinensis siemenöljy / simmondsia chinensis (jojoba) siemenöljy *, glyseriini, sorbitaani olivattio, kapryyli / kaprinen triglyseridi, Hamamelis Virginiana vesi / Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Vesi *, DicapryLyl Carbonaatti, Lauryyl Olivote, ButyroSperum Parkii Butter / ButyroSpernum Parkii (Shea Butter) *, Natrium Stearoyyliglutamaatti, bentsyylialkoholi, setyylipalminaali, sorbitaaniminaatti, magnesium alumiinisilikaatti, kiille, ksantaanikumi, Galaktoarabinaani, tuoksu, tokoferoli, dehydroetikkahappo, maitohappo, natriumfytaatti, helianthus annuus siemenöljy / helianthus annuus (auringonkukka) Siemenöljy, natriumhyaluronaatti, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, alkoholi, geranioli, limoneeni. Voi sisältää (+/-): titaanidioksidi (CI 77891), rautaoksidit (CI 77492, CI 77491, CI 77499).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *