SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mitä käytin keskiviikkona, vol. 12: Sparkly Purple Liner, sekä hauskaa matta ja Chewy täydentää

Mitä käytin keskiviikkona, vol. 12: Sparkly Purple Liner, sekä hauskaa matta ja Chewy täydentää

Ymmärrän, että olen pyytänyt tätä ennen (OH, 10 tai 12 kertaa), mutta haluatko käyttää elinvoimainen silmämeikki? Kuten, viime aikoina? Olen ollut melko jännittävä värillä viime aikoina. Paljon enemmän kuin olen ollut vuosina. Vähintään kaksi tai kolme. I Dunno … Menin looooong-ajan, kun kaikki halusin käyttää silmäni oli ruskea varjo, samoin kuin tämä oli hauskaa omalla tavallaan … mutta olen miellyttänyt leikkiä värillä uudelleen. On aika.

(Mietin, että kaikki menevät ruskean varjovaiheen kanssa ainakin, kun heidän elämässään? Hmm …).

MAINOS

Joka tapauksessa, viimeisen parin “mitä käytin keskiviikkoisin”, minä menin täysillä värikkäiksi, mutta tänään … tyttö, en vain ollut mieliala sekoittumaan erittäin paljon (se tapahtuu), joten olen huijasi vähän Sparkly violetti liner minun ripsien linjat sekä taupe / pronssi / ruskea kansi.

Purple liner, erityisen kirkas sekä kipinät, kuten minä käytän (Se on Mac Designer Purple, hämmästyttävän kirkas ja kipinä violetti liner, joka kestää pysyvästi ripsien linjoilla), tarjoaa paljon bangia selästäsi Ponnistuksen kannalta. Näytät siltä, ​​että yritit todella kovaa, mutta ya tietää, se on vain violetti eyeliner.

Menin “Stash shopping” tälle ulkoasuun, joka on aina mielenkiintoinen, koska se on kuin kaivaminen temppu valittaa Booty / Pirate Treasure asioihin, jotka eivät ole nähneet päivän valoa jonkin aikaa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Minulla oli tämä kuva mielessäni Matte-kansilla, jossa on kipasti violetti liner, dewy iho sekä matta neutraali huulet, koska halusin pelata täydellisesti ja värin kanssa, joten tarttuin Mac Constructivist Paint Pot (jota käytin luomiväri pohja) sekä tiimalasin ääretön Eyeshadow-paletti, jonka olen aina ajatellut aliarvostettua, samoin kuin Chanel Malice Blush, koska LK ja puhuin siitä viime viikolla, sekä sain hankkimisen käyttää sitä.

Voi, pahoinvointi … yhdistynyt samoin kuin se tuntuu niin hyvältä!

Sekoituksessa on myös joitakin uusia sopimuksia meikkituotteilla – uusi Marc Jacobs Coconut Deal Primer yhdessä säätiön kanssa sekä peitevoide uudella rivillä nimeltä Stellar. He ovat linja kaikkien säätöjen väreissä varjospektrin keskellä. Käytän erinomaista Endless Foundation S05: ssä, joka on kevyt väline, jossa on keltaiset undertonit sekä loputon peitevoide S03: ssä (valo / keskipitkä sekä keltainen) alle silmänlueella.

Sikäli kuin varjossa ottelut menevät, olen tyytyväinen tähän mennessä. Paljon aikaa saada perustuksia ja peittäjät työskennellä minulle, vaatin niitä paljon keltaisempia heissä, samoin kuin minun on vielä muutettava heille vähän, mutta nämä ovat paikalla.

MAINOS

Minun täytyy vielä testata heitä kuluvan ajankohtana lähipäivinä, joten palaan takaisin ya.

Tuotteet sekoituksessa

Silmät: Mac Constructivist Paint Pot (Eyeshadow Base), tiimalasi modernisti luomiväri yhdistelmä ääretön (kannet sekä alemmat ripsien linjat), Becca Opal Shimmering ihon perfector (sisäinen kulma korostettu), Mac äärimmäisessä ulottuvuuden vedenpitävä ripsiväri (ripset), Mac Studio Brow Sculpt sekä etu valmistettu Set Cars (Curren)

Posket: Hourglass säteilevä pronssi Bronzer (poskipyörä), Chanel Malice Blush (Omenat), Kevyn Aucion kynttilänvalo Celestial nestemäinen valaistus (korostelija)

Face: Marc Jacobs Undetectoble Undercover Perfecting Coconut Deal Primer (Primer), erinomainen Endless Foundation S05 (Foundation), erinomainen loputon peitealue S03 (Silmäni alla), NARS Light heijastavat painetaan asetusjauhetta (asettamalla under-silmäaste) , Mac mineralisoida SkinFinish Natural Medium Golden (otsa, nenäni sivut sekä suuni ympärillä sekä leuka)

Huulet: Mac Velvet Teddy Matte huulipuna

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *