SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mikä on sinun “ei koskaan” huulipunaa väriä?

Mikä on sinun “ei koskaan” huulipunaa väriä?

(En voi edes pitää mielessä, mitä tätä sinistä väriä kutsutaan, mutta uskon, että se on Mac?)
Ymmärrät, että vihaan valtion “koskaan”, koska et vain koskaan (ha, ha!) Tiedä. Et koskaan ymmärrä, kun löydät 100 dollarin kulun päivittäistavarakaupan pysäköintialue, aivan kuten et koskaan ymmärrä, mitä tulet ensi viikolla, ensi kuussa tai ensi vuonna, mutta jos haluaisin valita värin huulipuna, jota en usko, että minun pitäisi koskaan käyttää uudelleen … Minun pitäisi mennä sininen.

Se on ollut “trendi” viime vuosina pukeutua Cray-Cray Hunger-pelejä huuliä, samoin kuin sininen, kun uskon, että se voi näyttää mahtavalta kuvissa, näyttää naurettavalta minua.

MAINOS

En ole hip riittää siniseen.

Olen cringe vain uskoen siitä …

Myös pakkasinen purplish harmaa huulipuna Käytin pukeutumaan CIRCA 1997. Se oli niin kauhea! Käytin sitä tummalla luumulla – melkein musta – huulen vuoraus, joka tietenkin oli vapautettu.

Emme voi muistaa, että DAB poistaa kiiltoa pohjan huulen keskellä.

Omg! Se oli muodikas tuolloin, mutta nyt tunnen, että se näytti melko kauhealta. Toivon, että se ei koskaan tule takaisin tyyliin, mutta jos se tekee, voin kokeilla sitä vain potkujen …

Ei. Nuh-uh. Nopeus. ei koskaan uudestaan.

MAINOS

Entä sinä? Onko sinulla “ei koskaan enää” huulipunaa väriä? Onko se tummanruskea 90-luvulta? Kirkas barbie vaaleanpunainen? Pastelli matta beige? Kerro.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *