SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Ooh, tyttö! Otan Issey Miyake’s Lapit, kiitos: ISSEY Miyake laskos Ole hyvä hajuvettä

Ooh, tyttö! Otan Issey Miyake’s Lapit, kiitos: ISSEY Miyake laskos Ole hyvä hajuvettä

Issey Miyake’s Plats, kiitos! Olin Nordstromissa viime lauantaina, joka etsii syntymäpäivälahjaa äidilllleni. Issey Miyake.

Ensimmäinen asia, joka sai silmäni oli pullo. Katso sitä! Se on käytännöllisesti katsoen kuin joku piti sen kädessään ja rypistyi se kuin paperi. Joka tapauksessa, ajattelin, että se oli vain todella viileä, joten annoin sille haistaa.

MAINOS

Se on kuin valkoinen kukka, ja se muistuttaa minua kokonaan Michael Korsista – lähinnä plumeria, kevyesti ja porealta, mutta sen kanssa muskella tunne.

Kun sain kotiin, tein vähän tutkimusta siitä, ja luulen, että se käynnistettiin syyskuussa. En ollut nähnyt sitä täällä Yhdysvalloissa tähän asti.

Se perustuu muotisuunnitteluun – Issey Miyake on Muotisuunnittelija Japanista – vuodesta 1993 ja ilmeisesti vaatteilla oli paljon laskoksia ja värejä, ja palaset olivat / ovat järkeviä, jos liikkuminen “em.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja tiedä, näen nämä samat pullossa olevat piirteet. Että sama virtaus.

Tuoksu varmasti hämmästynyt minua, vaikka se on niin kukka ja pehmeä. Olen käytännössä odottanut jotain lävistystä.

Mutta vaikka pullon kaikki terävät kulmat ja reunat, tuoksu tuntuu herkältä, käytännöllisesti katsoen retro ja erittäin naisellinen. Pidän siitä.

Seuraavan kerran, kun hit Nordien, ehkä pyydä yhtä yhteistyökumppaneista, jotta saat näyte. Yritin pysyä tehtävässä (huokaus!), Joten en, mutta ensi kerralla varmasti. Mielestäni se on todella kaunis tuoksu keväällä.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen uudenvuoden sohvalta! Viimeinen asia, jonka haluan sanoa vuonna 2012: huomasin vain, että kakku ja samppanja tekevät juuri parhaista yhdistelmää koskaan. parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *