SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Liian edessä Peach ihanteellinen Comfort Matte Foundation: Mikä hyvä yllätys liian kasvot!

Liian edessä Peach ihanteellinen Comfort Matte Foundation: Mikä hyvä yllätys liian kasvot!

hyvää kamaa!
Whoopity-Whoop-Whoop puolella Whoooooop! Te … liian kasvot persikka ihanteellinen mukavuus mattapohja on niin hyvä. Jos pidät vähemmän-on-parasta meikkiä, tunnetaan myös nimellä “Meghan Markle Style”, tarkista se. (Sidos Huomautus: En ole koskaan ollut niin kuninkaallinen häät ennen. Rakastin MM: n minimaalinen meikki häät.)

Liian kohtaus Peach ihanteellinen Comfort Matte Foundation (36 dollaria 1,6-oz. Tube, saatavana 20 sävyä)

Pumppu ja kevyt putki = matkustusystävällinen. Tämä keskisuuret säätiöllä on satiinin viimeistely, ja se on cinch, jota sovelletaan. 3/4 pumppu riittää minulle, ja sekoitan sen sormilla. Joissakin tapauksissa asetin sen jauheen; Joissakin tapauksissa en.

MAINOS

Swatches: kaakao, toffee, mahonki, kastanja, mocha, butterscotch, hunaja, lämmin hiekka, hiekka ja lämmin beige
Swatches: luonnollinen beige, vaalea beige, kultainen beige, lämmin alaston, alaston, vanilja, posliini, manteli, lumi ja joutsen
I Flat-Out Love tätä tavaraa! Se tekee ihoni näyttää itsestään supernatural-versiosta. Minusta tuntuu, että vain astuin sivulle lehdessä.

“Peach ihanteellinen on infusoimalla virkistävä persikka ja makea viikunavoide liian kasvot eksklusiivinen mukavuus matta pitkäikäinen kaava. Tämä on moderni tapa käyttää Matte Foundation – valokuvaystävällinen, sileä, virheetön ja mukava pehmeällä tarkennuksella, samettinen viimeistely. ”

– Sephora.com

Se tekee vähän kaikkea – hämärtää huokoset, eennä ihosi sävytesi (mutta silti mahdollistaa pisameesi näyttää, jos sinulla on se ulos), ohjaa öljyä, ja se kestää 10 tuntia minulle.

Lämmin beige on lähin sävy ihonääni (olen MAC: n NC42 MAC), vaikka se on hieman liian tumma minulle … joten olen lisännyt pari tippaa kultainen beige. Tämä on perusta, joka näyttää niin tuoretta kuin voi olla kahdeksan (!) Tuntia (asetin sen aamulla läpinäkyvällä löysällä jauheella).

Mikä hyvä yllätys on liian kohtaus.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muuten mielestäni on helppo nähdä liian kohtaa kuin cheeky “starter meikki” teens / tweens (kinda kuten etu), mutta tämä säätiö on todellinen kauppa. Olen tosissani. Se on täysin siellä parhaimmillaan parhaimmillaan (kuten Nars Velvet Matte Skin Tint). Itse asiassa pidän tästä hieman paljon, koska se on yksinkertaisempaa sekoittua, maksaa 11 dollaria vähemmän ja tulee paljon sävyjä.

MAINOS

5 5 sydämestä.

Tiesitkö? Saadaksesi “no-meikki” makeup ulkona säätiön, pidän siitä, että se on kokonaan (ja joissakin tapauksissa ohittaa sen kokonaan) taktisissa paikoissa, kuten nenäni sillalla, niin että freckles tulevat läpi. Varmistetaan, että todelliset ihokuvat eräillä alueilla auttaa valitsemaan “kakku kasvot” -tekijälle.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *