SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Chanel Summer 2015 LUMIèRE D’Été Bronzing jauhe lupaa olla uusi BBFF (Best Bronzing Friend Forever)

Chanel Summer 2015 LUMIèRE D’Été Bronzing jauhe lupaa olla uusi BBFF (Best Bronzing Friend Forever)

Chanel Summer 2015 LUMIèRE D’Été Bronzing jauhe (65 dollaria)
No, näyttää siltä, ​​että laulaa, jonka tein meikki jumalat lopulta maksettu! Chanel julkaisi jauheen Bronzerin, joka on samanlainen kuin kuuluisa Cream Bronzer, Soleil Tan de Chanel.

Ostin Soleil Tan de Chanel Monet kuvat sitten (vähintään kaksi vuotta) ja rakasti luonnollista paatyyn kultainen pronssi hehku, joka antoi posket. Olimme BBFFs (parhaiten bronzing ystäviä ikuisesti) noin viikon … Sitten puhumin kuin hullu leuani!

MAINOS

Lopetin sen välittömästi. Pian sen jälkeen se sai niellä toimistoni, ei koskaan nähty uudelleen … (mielestäni se on laatikossa.)

Chanelin uusi rajoitettu painos Summer 2015 Lumière d’Été Bronzing jauhe (65 dollaria), näyttää melkein täsmälleen kuin Soleil Tan de Chanel minun NC 42-iho.

Muutama bronzer blush, et vola! – Näen, että sama aurinkoinen, toasty kultainen pronssi hehku rakastin niin paljon Soleil Tan de Chanelista, paitsi tällä kertaa ilman pimples.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Chanel Summer 2015 LUMIèRE D’Été Bronzing Powder

Chanel LUMIèRE D’Été Bronzing Powder Swatch My NC 42 Skin …

MAINOS

LUMIèRE D’Été tuntuu pehmeältä ja samettisesta kaltaisesta MAC: n eepistä, joka houkuttelee Aquatic Extra Dimension Bronzer Delphicissa, joka muualla on hands-alas yksi suosikkini bronssista kaiken freaking-aikaa. Kuten Delphic, se ei käynnistä paljon tuotetta, kun juoksin harjaa pannulla tai kun pölyä se posket ja otsa. Se ei ole, jos ei ole jauhejyviä lainkaan – ne ovat lähes huomaamattomia. Natural-näköinen bronzed lämpö kestää 7-8 tuntia yhdistelmäpinnassani.

LUMIèRE D’Été on kuitenkin varmasti lämminvärinen, joten ota se koeajoa varten ennen kuin se sitoutuu siihen, jos lämpimät pronssit ovat yleensä oranssia iholle. Se on 65 dollaria, joten se ei ole halpa.

Jos olet kiinnostunut, voit sanoa Bonjourille Lumière d’Été nyt suosikki Chanel-laskuri tai tallentaa, ja se on myös saatavilla verkossa muun Chanel Summer 2015 -kokoelmasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *