SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Violetti Pout nimeltä Violetta: Sonia Kashukin Luxe huuliväri SPF 16 Violetta

Violetti Pout nimeltä Violetta: Sonia Kashukin Luxe huuliväri SPF 16 Violetta

Jokaisella on ensisijaiset värit vuoden, eikö? No, Pantone, värinvaatimukset tyyliteollisuudelle, valittiin viime kuussa sekä sitä kutsutaan säteilevä orkidea.

Minun violetti poutini tuli tänään Sonia Kashukin satiinin Luxe Lip Color SPF 16 Violettta (9,99 dollaria) – säteilevän orkidean perheenjäsen.

MAINOS

Oletko perehtynyt näihin lippien (satiini lukee)? He ovat osa Sonian pitkän aikavälin linjaa, samoin kuin ne ovat Fab! – kuten apteekkiversiot Mac mineralisoitua rikas huulipunat.

Violetta täällä on kermainen violetti peili kaltaisella loistolla, samoin kuin uskon, että se näyttää melko haku Coral Posseja.

MAINOS

Tämä orkidea mieluummin ilmasto sisältämät kohderyhmät (se on myös tarjolla verkossa).

Doopdadoo … Se on 7, mikä tarkoittaa, että se on melkein aika nukkumaan (olen omistautunut nukkumaan 9 tänä iltana)! Mikään ei ole uusi raportoida. Minulla oli mukava ja rentouttava päivä välilehtien sekä El Hub. Menin juoksemaan sekä kävelemään, samoin kuin katseli tonnin televisiota.

Olen vaatimus työskennellä kaikki tummat suklaa tähdet, jotka hengittämäsi tällä kaudella (räjähdys, elinkeinonharjoittaja Joe, sinä maukas fiend!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *