SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Tänä iltana, Karen ja Tartelettes, uusi 12-pan Tarte Tartelette Eyeshadow -paletti keväällä

Tänä iltana, Karen ja Tartelettes, uusi 12-pan Tarte Tartelette Eyeshadow -paletti keväällä

$ 44 Tarte Tartelette Palette
Kun kuulet sanan “Tartelette”, ajatteletko pieniä, maukkaita tarteita?

Koska teen.

MAINOS

Enkä vain ajatella yhtä heistä. Ajattelen kymmeniä niistä eri makuissa, mutta en usko, että se on kauheasti epätavallista. Tarkoitan, kuka syö vain yksi tart, eikö? Hullut ihmiset, se kuka. Syön viisi tai kuusi heistä ja vain nopea palo heittää heidät suuhuni ilman henkeä, koska se on miten rullaa …

Termi “Tartelette”, koska olen epäonnistunut yrittää käyttää sitä täällä, on itse asiassa uuden All-Matte 12-Pan Neutral Eyeshadow -paletin tarte.

Se on myös se, mitä Tarti kutsuu fanejaan. Joten ei, Tartelette ei ole pieni tart (tai onko se?); Se ei myöskään ole bändin varmuuskopio laulaja, vaikka se kuulostaa täysin legit-asiaksi (“ja nyt antaa lämpimän tervetuloa Karenille ja Tarteletteille, Yaaaylle!”).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Käytin Tartelette-palettia paljon lomien yli, koska värit, neutraalit ja matta, ovat ihanteellisia perheelle, ja voisin käyttää niitä vanhempieni ympärille ilman, että sinun tarvitsee vastata kysymyksiin, kuten “Miksi olet pukeutunut kuin olet menossa Discoon? ”

Myös erittäin suositeltavaa katsella hain säiliötäsi lakien (OMG! Et ole asunut, ennen kuin olet istunut neljän tunnin Shark-säiliön kautta lakeja.), Menee takaisin kolmasosaan illallisella ja menossa brunssiin Meidän veljenne ja veljenne – tiedät, vain säännöllinen, jokapäiväinen perheen juttu, joka ei vaadi vääriä ripsiä ja punaisia ​​huulia.

MAINOS

Tartelette Swatches vasemmalta: Täysin vapaa henki, luonto, haaveilija ja monikärkinen

Vastaus, luonnon kauneus, paras ystävä ja pommi

Super Mom, Wanderer, Power Player ja Fashionista

Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte paletti (44 dollaria)

Rajoitettu painos ja osa Tartren kevään 2014-vuosipäivän kokoelmasta

44 dollaria 12 uutta sävyä (0,053-oz) kohtalaisen pigmentoidun neutraalin mattalähtöön lämpimässä kermassa täysin ilmainen henki, valon neutraali ruskea voima, lämmin ruskea uneksija, tummanharmaa ruskea monikärkinen, viileä vaaleanpunainen hoitaja, Mauve luonnon kauneus, keskikokoinen luumu paras ystävä, tumma luumu pommi, viileä norsunluusta erittäin äiti, lämmin vaaleanruskea vaeltaja, viileä taupe Power Player ja Gray Musta Fashionista.

Tarton mukaan värit juhlivat todellisia naisia ​​ja olivat “innoittaneet todelliset Tartelettes aivan kuten sinä.”

All of the shadows include Amazonian clay, one of Tarte’s favorite ingredients, which is expected to help these shadows last a good, long while. Ja he tekevät! Kun käytän niitä alukella, ne kestävät 6-8 tuntia minulle.

Elegantti, helppo sekoituskaava koskee sujuvasti eikä korosta hienoja viivoja. Valitettavasti nämä värit ovat käytännöllisesti katsoen liian helppoa, jos se on järkevää. Ylimääräinen sekoitus on todellinen asia minulle tämän paletin kanssa, ja minun täytyy pakottaa itseni vetämään takaisin, ettei värejä alkaa sotkeutua. Tämä on ihanteellinen neutraalille silmälle, jossa on vain yksi tai kaksi sävyä.

Odottaa jonkin verran kohtalaista laskua, joten saatat haluta ensin tehdä silmäsi ja puhdistaa sitten.

En kutsuta tätä vallankumouksellista mattapalkkeja, mutta se on melko hyvä, jos pidät julmailtamaista meikkiä ja helppoa silmää ulkonäköä yhdellä tai kahdella varjolla kerrallaan (vs. monimutkainen näyttää neljä tai viisi varjoa ja hienoja kaltevuuksia).

Täydellinen lomat, sunnuntai brunssit ja suorat laiska päivät.

Hinta: $ 44
Saatavuus: Rajoitettu erä ja saatavana nyt verkossa ja Tarton laskurit
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *