SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics #Fancylaadythings: Oribe Côte d’Azur kiillotus Body Scrub

#Fancylaadythings: Oribe Côte d’Azur kiillotus Body Scrub

Oribe Côte d’Azur kiillotus Body Scrub (65 dollaria 6,8-oz. Jar)
Hei, joten olen kävelemässä viime päivinä tuoksua kuin minä kesäisin kotitalouden ranta kotiin sekä talvella chaletissa (molemmat virheelliset) sekä molemmat kodit tässä skenaariossa, BTW, ovat kartanoita (of kurssi). Molemmat ovat myös olleet kotitaloudessa sukupolvien (naurettavaa), samoin kuin tämä on täysin, koska olen käyttänyt hienoa-Schmancy Body Scrubia kaikkea!

Oribe Côte d’Azur kiillotus Body Scrub on 65 dollaria 6,8-oz. JAR, joka on hullu köyhä talousarvioon, mutta hei, tämä on #fancyladiythings. Jos olisin nainen, joka lounas Chanel sopii samoin kuin helmet, olisin pitänyt purkki sitä kylpyhuoneessani säännöllisesti, epäilemättä.

MAINOS

#Fancylaadythings on skandaali (ei oikeastaan) uusi sarja, jossa puhumme vanhoista rahoista, kotitalouksien juonittelu sekä hieno, huippuluokan kauneuden tuotteet … tai ainakin jälkimmäinen.

Saatat tuntea Oribe. He ovat hiustenhoitolinja ymmärretään kalliiksi sekä korkealaatuisista tuotteista (pidän niiden perustamusta, kuiva tekstimuotoinen spray sekä heidän juuren kosketuspesän spray), jotka kaikki ovat saatavilla äärimmäisen hajusteiden kaltaisissa tuoksuissa.

Minulle riippumatta siitä, mitä he tekevät hajuja, sitä kuvittelivat maailmankuulu Pariisin hajuvesi, joka palvelee aatelistoja sekä rockefellers.

Norsun d’Azurilla on muistiinpanoja Jasmineista, Bergamotista ja Sandelwoodista, joten se on kirkas kuin kesä. Nämä ovat viralliset huomautukset. Epävirallinen huomautus – ainoa! – on vanha raha.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oribe Body Scrub
Se on hieno sokeri, joten kun hieroko sitä ihollani, tuntuu pehmeältä, ei hiekkapaperia lainkaan, ja sen jälkeen, kun minä huuhtelen sen, on ohut kerros kosteuttava öljyä jäljessä tuoksun lisäksi Tämä viipyy – en ole vitsailussa – vähintään päivässä.

Ei todeta, että se on voimakas tai vastenmielinen tuoksu. Se on vain erittäin pitkä kestävä. Kun olen kuivunut itseni pois, voin hajua se pyyhkeelläni, minun vaatteissani, niinkuin olettaa, että jos pidät pojan lelun ympärillä potkujen, olisit todennäköisesti hajuinen hänelle, Myös, kun olet tukahdutte häntä alaston Bod (!).

Côte d’Azur Scrub on tällä hetkellä Salons, joka tarjoaa Oribe, samoin kuin se on myös tarjolla verkossa.

MAINOS

Yhdessä kehonhoitotuotteiden kanssa Oribe tekee myös ihonhoitoa, meikkiä ja hajuvedet nyt (jotka ovat kaikki melko viimeaikaiset tapahtumat, kuten viime vuoden sisällä), joten jos olet hiustenhoitotuotteiden fani, voit halutessasi tarkastaa myös muita asioita.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *