SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Voiko lääkäreiden kaavan todella tehdä sinusta #Instaready?

Voiko lääkäreiden kaavan todella tehdä sinusta #Instaready?

Kun näki ensin lääkäreiden Formula uuden linjan, #instaready, ajattelin: “Genius Markkinointi! Mutta meikkiä ei voi todella tehdä sinulle paljon Instagramin valmiita. ” Kun yritin tuotteita, tajusin, että Instawady ei todellakaan tarkoita mitään, syrjään todella hyvä meikkipäivä, ja juuri se tapahtui, kun yritin sitä.

Näiden tuotteiden takana on paljon, että ansaitsen mainita, kuten kuinka käytännössä kaikki niistä ovat SPF 30. Heillä on myös Instafilter Technology, joka on olennaisesti älykäs tapa sanoa, että he Mattoa ihoa jättäessään paljon tärkeä kosteus. Instafilter-tekniikka käyttää myös korkean teknologian, valoisan heijastavia polymeerejä hämärtymään puutteisiin ja tekstin uudelleen tekstiin.

MAINOS

Nyt nämä ovat huomattavia vaatimuksia tuotteelle, ja vaikka minulla oli loistava ihon päivä, kun käytät #instaready, en näyttänyt siltä, ​​että minulla oli instagram-suodatin kasvoni päälle … ilmeisesti. Mutta puhutaan hieman paljon muutamasta suosikkituotteistani linjalta, me olemme?

Aloita, soitin hyvin bb #instaready charmia balm bb kermaa. Monet bb-voiteista, joita olen käyttänyt, ovat olleet kevyitä keskikokoista ja soveltavat käytännöllisesti katsoen sävytettyjä kosteusvoidetta, mutta ei tätä. Tämä huono nuori poika on täysi kattavuus.

Pro-sarakkeessa, ja tämä on iso, minun ei tarvinnut käyttää mitään peitevoidetta minun vikoja, koska he olivat jo peitetty niin hyvin! Tämä on upea puolipattinen viimeistely ja kestää koko päivän; Se ei kuitenkaan ole muutama haittaa. Kuten, se on uskomattoman paksu ja tuntuu epämiellyttävä ihollani. Voit varmasti tuntea, että se on siellä, ja vaikka epämiellyttävä, ahdas tunne haalistuu kauemmin, käytän sitä, en haluaisi tätä uudelleen, ellei olin pukeutunut täysikokoon täältä. Se voi myös katsoa vähän cakey, joten tämä ei ole jotain, jonka haluan käyttää, jos olisin menossa no-meikki meikki näyttää.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kaiken kaikkiaan pidän siitä, ja minä käytän sitä seuraavan kerran, kun haluan virheetön iho! Näet, että kattavuus on pommi täällä näissä ennen kuvia …

Seuraava stand-out Instady tuote minulle on erittäin BB #instaready contour trio bb stick in pronze trio. Tämä pieni deodorantti Stick O ‘Bronzer on todella unelma. Kirjaimellisesti olen haaveillut tuotteesta, joka voisi tehdä upeita tuulta, ja täällä se on kuumalla kädellä! Tämä mies on varmasti menossa jokapäiväisessä makeup-laatikossa ja elää siellä, kunnes kuolen.

Se sisältää saman instafilter-tekniikan kuin BB Cream, niin jälleen se auttaa hämärtää ja ihanteellinen iho. Se on myös erittäin sekoitettava, jota voin todistaa. Se on syvässä ääriviivassa sävy kaukana, hieman shimmery bronzing sävy keskellä ja hyvä korostettu päälle. Sinun tarvitsee vain maalata söpö tiikeri raita jokaiselle poskelle syvimmällä varjossa poskesi ontto, sitten napauta pois sormillasi tai charmin tehosekoittimella. Minun ääriviivat sekoitettiin ja etsivät lentää 0,73 sekunnissa.

Suosittelen sitä kenelle tahansa, joka rakastaa hyvää ääriviivaa, ja se olisi myös tähtiä kenelle tahansa, joka aloitti ihanteellisen luun rakenteen maailmassa, koska se on niin nopea ja helppokäyttöinen.

Lopuksi maaginen muotoilu stipin sisartuote, maaginen blush tikku, joka tunnetaan myös nimellä erittäin BB Instady Doristr Trio BB Stick Blush Trio. Se on täsmälleen sama tuote kuin muotoilu kepillä, vain punastuksessa.

Olen rakastunut tähän Peachy Coral Shade, ja sen pitäisi katsoa erinomainen ihon sävy. En mennyt kaupunkiin ja vetän huomattavan raita tämän vuoksi, koska pigmentti se on, mutta minä tapasin sen poskien omenoihin ja veitsin sen takaisin hiuslinjani kohti ennen kuin se sekoittaisi sen charmin tehosekoittimella. Jälleen, se antoi minulle kaikkein upeat huuhtelet missään vaiheessa!

MAINOS

Vaikka minä todella pidät myös punastusta, en ole varma, että spuls ulos 12,95 dollaria siitä, koska se ei näytä kaikki paljon jännittävämpiä kuin mikään muu punastuminen omistan.

Kaiken kaikkiaan, hyvin tehty, lääkärit kaava! Olet kääntänyt #instaready skeptisen todellisen uskovaksi.

Mitä mieltä olet lääkäreistä Formula erittäin bb #instaready linja? Oletko kokeillut sitä vielä, vai luuletko sinä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *