SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Tuotevalaisin: Flesh Fleshy Lips Lipstick

Tuotevalaisin: Flesh Fleshy Lips Lipstick

Kuten huulet, kuitenkin paremmat. Neljä 10 sävystä lihan mehevä huulet huulipuna (18 dollaria kukin)
Nämä kermat, kevyt lippies tuntuu hullun meikkitieteilijän?? Innovatiivinen Combo of Balm ja huulipuna, samoin kuin ne ovat saatavilla luonnollisissa huulipunoilla.

Olen ollut niin vaikuttanut viime aikoina “Ei kuitenkaan epäilemättä” meikkiä ja “meikkiä No-Makeup Makeup Lovers …”

En ymmärrä, jos minkäänlaista tyyppiä teki kaikenlaista järkeä lainkaan, ha ha! ? Minulla ei ole vielä ollut riittävästi kahvia, mutta ymmärrän, mitä puhun. Puhun ilmeisistä tuotteista, joilla on kunnioitettava suoja, joka ei välttämättä ole pedaali-to-the-metalli voimakas.

MAINOS

18 dollarin mehevä huulet huulipunat lihalla muodossa purr-fectly in osaksi kaista. He ovat kevyitä ja kiiltävää keskisuuria, että La Cliniquen kuuluisa lähes huulipuna mustalla hunajalla, vain hieman voimakkaampi, samoin kuin heille tarjotaan suurissa maissa huulet-mutta parempia sävyjä.

He ovat pelkkä ish huulipunat, joita käytät ripsiväriä, sävytettyä kosteusvoidetta samoin kuin kerma punastua sekä putken tyyppi, jota pidät taskussa, kun aiot lounaalle ja ostaa a tyttöystävä.

Minun huuleni freckles kurkistaa, kun käytän niitä, mutta sävy on edelleen havaittavissa. Jos käytät yhtä ja kolahtaa kaverille, joka ymmärtää asian tai kaksi meikkiä, hän voi kysyä, “Hei, mikä on Ylbb huulipuna?”

Ok, mikä on tuoksuva tilanne, saatat ihmetellä? No, se on koko lotta mitään! – Koska ne eivät ole tuoksuva tai maustettu.

Ja kaava tuntee fantastisen kuivan huuleni, BTW. Olen yleensä hakea ne muutaman tunnin välein.

Pureskele, pelkkä vadelma vaaleanpunainen

MAINOS

Yllään nälkäinen, pelkkä punertava vaaleanpunainen

Kostea, vaaleanpunainen koralli

Yum, pehmeä terrakotta
Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *