SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mikä on kaikkein aikaa vievä osa viehätysrutiini?

Mikä on kaikkein aikaa vievä osa viehätysrutiini?

No, hei siellä!
Kerran kerran, se oli meikki! Kuitenkin näinä päivinä hiukset vievät merkittävimmät aikakauden kauneudessani / saada valmis rutiini.

On vain paljon muutamia vaiheita. Se ajaa minua pähkinöitä! Useimmat sisällytetyt osa on pesu ja ilmastointi, koska työskentelen melko paljon päivittäin nyt, joten päänaika saa hyvin hikistä ja öljyistä ja vaatii … huomiota. Plus, sen lisäksi minulla on melko huonot kausiluonteiset allergiot, joten kun menen ulkona, hiukset vievät siitepölyä, pölyä, tuhka alueellisista villiköistä tai mitä tahansa muita allergeeneja kelluvat ulkopuolelta minkä tahansa ilmoituksen päivästä. Minulla on ehdottomasti pyykinpesu hiuksiani ennen kuin menen nukkumaan; Muussa tapauksessa osuin heinän kanssa HELLA-allergeeneihin kaikkiin liiketoimintaani, mikä sijoitti siten tyynyni sekä vuodevaatteet, samoin kuin häiritsevät minua koko yön.

MAINOS

Hauska asia on … En viettää melkein yhtä paljon aikaa muotoilua hiukset, kun käytän puhdistamista. Se vie minut vain viidestä minuutista puoliksi kunnollisen kampauksen, jossa on suuri tynnyri curling rautaa tai tehdä epämääräinen punos tai pulla. Itse asiassa se vie menetelmää vähemmän aikaa saada hiukset valmiiksi menemään “ulos maailmaan” kuin se, kun olin 20-luvulla ja 30s, koska olen jo kauan, koska omaksunut luonnolliset aallot ja ei enää mene taistella heidän kanssaan (mennä kuva).

Seuraavaksi monta aikaa vievä osa rutiini on ihonhoito sekä olennaisesti se pitää kaikkien kerrosten seurata, sitten odottaa niitä kuivumaan. Mies! Koskaan, koska päätin palkata suurta taistelua hyperpigmentaatiota vastaan, aika vie minun ihonhoito rutiini on parantunut eksponentiaalisesti. Muista, että olen kunnossa pitää sen, koska se näyttää auttavan …

Voi, samoin kuin aurinkovoidetta useita kertoja päivässä vie paljon aikaa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vähiten monia aikaa vieviä (vähiten eniten?) Osa rutiinistani on mikä tahansa todellinen meikki, kun käytän sitä, noudattamalla naulojani.

Entä sinä? Mikä on kaikkein aikaa vievä osa viehätysrutiini?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen tiistai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *