SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Kerran kerran, Vintage Orange Lipstick: Paul & Joen rajoitettu painos huulipuna, kun Aika 081 syksystä 2013 keräys

Kerran kerran, Vintage Orange Lipstick: Paul & Joen rajoitettu painos huulipuna, kun Aika 081 syksystä 2013 keräys

Paul & Joe Syksy 2013: huulipuna, kun aika 081 ($ 17)
Kerran kerran siellä asui komea husky tabby kissan kanssa nenä kastiketta sekä taivuttaa kiitotien ja kattilojen poseeraa.

“Meow”, hän kertoi avustajansa yhden päivän. Lähden kotiin. “MRROW-ROW-WOW”. Olen siirtymässä Novatoon mennäkseni unelmani lopettamisesta maailmanluokan plus-kokoisen kitty mallin.

MAINOS

Kuten välilehdet, olen aina halunnut Paul & Joen tuotteista heidän luovaan kosketuksiinsa, kuten ihastuttava ääriviivat huulipunat. Joskus se on kissoja, jotka käyttävät yläreunaa (kyllä!); Muina aikoina, se on krysanteemi, kuten ne, jotka ryöstävät putkia, kun on aika 081 Paul & Joe Beadà © syksy 2013 Fairytale Collection.

Kerran kerran on täyttö – yksi kolmesta uudesta huulipunan täyttöstä uudesta esityksestä – joten saatat vaatia 5 dollarin tilannetta, jos sinulla ei vielä ole sitä. Kokoelmassa on kolme rajoitettua painostusta uudelleentäytettäviä huulipunat tilanteita, vain siinä tapauksessa.

Kuten paljon Paul & Joe Packaging, tilanteet on valmistettu paperille, siten, että ne eivät ole rikkoutumattomia. En jätä yksi suihkuhuone uppoaa, jos saat minun ajatukseni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mitä tässä tarinalla täällä, kun aika, pidän väristä, samoin kuin saatat myös, jos kaivaa lämpimiä, kurpitsan oranssia huulipunat kermainen viimeistely.

Lisätietoja…

Kaavan haju ja maistuu ruusuja.

Siinä on 2-3 tunnin kulumista.

Se tuntuu paljon enemmän kuin balmi kuin huulipuna minulle.

Suojaus on pelkkä.

Kerran kerran kertoo vuosikertaisen oranssin huulipunan tarinan nykypäivän maailmassa. Todella hauska käyttää mustalla kissan linjalla sekä vääriä ripset!

MAINOS

Seuraa tarinaa nyt Paul & Joe Beauteà © laskurit sekä verkossa.

Lipstick Tilanne CS 009 ($ 5) sekä huulipuna, kun aika 081 täyttö (17 dollaria) oikealla
Lämmin oranssi, jossa kermainen viimeistely

Kerran kerran … käytin tätä huulipunaa.
Paul & Joen huulipunan tilanne CS 009 ($ 5) sekä huulipuna, kun aika 081 täyttö ($ 17) oikealla
Parempi tarkastella huulipunaa CS 009-laatikko
Kun aika 081 huulipuna täyttölaatikossa
Ainekset: Kun aika 081 huulipuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *