SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Shout-out to Leakolle Snoogle, AKA BFF nukkua odottaa (tai vain tavallinen väsynyt) naiset ympäri

Shout-out to Leakolle Snoogle, AKA BFF nukkua odottaa (tai vain tavallinen väsynyt) naiset ympäri

On suuri syy siihen, miksi katsot valokuvaa minusta käyttäen pizza pyjamaa teeskentelessäsi Nukkua sängyssäni hugging Tämä hullu- @ SS tyyny, samoin kuin se on, koska Leachco Snoogle on paras kaveri nukkumaan – köyhät naiset ympäri (raskaana olevaa tai muuten), minä nuorena et.

Ja sinun ei tarvitse odottaa ilahduttavan snooglen eduista. Sinun täytyy vain haluta / tarvitset kaikkein mahtavin tyyny koskaan.

MAINOS

El Hub tarjosi kokeilemaan toista yötä, samoin kuin se puhalsi mielensä. “Vau”, hän sanoi. “Pahuksen.” Hänen tarkat sanat.

Olen puhunut nukkumasta paljon (viimeiset kahdeksan vuoden ajan, lol!), Mutta se on ollut huonompi kuin tyypillinen viime aikoina. Oletan, että minun tumu saavutti raskauden kaatopisteen. Uskoin, että Bump oli lapsi ihastuttavaa ja vähän pitkään, mutta nyt se on valtava ja nopeasti hankkii maa!

Muutama päivä ennen snooglea, en saanut mitään unta lainkaan. Riippumatta siitä, mikä kiillottaa, sekä minun profiili Multi-tyyny kotitekoinen kotelo, jota kutsutin “raskauden donitsiksi”, ei enää leikkaa sitä. Oma kaulani, hartiat, takaisin sekä lonkat kärsivät. Eräänä aamuna sain vain rajani, joten menin imeväisille “r” meille sekä saivat leikat snoogle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sinä yönä nukuin koko yön läpi, kiitos taika snoogle.

Se maksaa noin 60 dollaria, mutta kun olet mennyt kolme päivää ilman tuskin minkäänlaista unta, 60 dollaria tuntuu bargain. Et voi laittaa kustannusmerkkiä suurella yöunella. Finest $ 60 Olen koskaan käyttänyt!

Joten, mikä on snoogle?

Se on suuri pyöristetty kehon tyynyn muotoinen tyyppi kuin kirjain “C,” sekä sillä on irrotettava, pestävä kansi. Sinäkin nukkua puolellasi, mutta voit myös hyödyntää sitä sekä nukkua selässäsi. Nukkumaan puolellasi, toinen pää menee pään alle, käyrä tukee selkäsi, samoin kuin toinen pää kulkee jalkojen välillä.

Ja voit myös kääntää sen ympärillä sekä halata “C”, jos haluat.

Normaalisti en ole vieraiden nukkuja. Olen tyypillisesti takaisin nukkuja, mutta nukkuminen selässäni on ollut yhtä epämiellyttävä viime aikoina.

Kun nukun snooglen kanssa, nukun minun puolellani, samoin kuin mikä vain näyttää olevan täydellisesti. Nukun koko yön sekä nousta aamulla ilman minkäänlaista särkyä tai kipuja. Ah…

MAINOS

Leachco Snoogle. Mies, jos ymmärrät ketään, joka on raskaana tai yrittää tulla raskaaksi tai on vain päättänyt saada suuren yön unen ja valmis tarjoamaan jotain kokeilemaan, saada ne snoogle. He ovat lovin ‘sinut loppuelämänsä ajan.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *