SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Hauskat päivän kasvot Chanel Rouge Coco Lipstick Edithissä, Jean, Vera sekä Misia. | Ombre Premiere Laque autiomaassa tuulessa Stylo yeux musta puu

Hauskat päivän kasvot Chanel Rouge Coco Lipstick Edithissä, Jean, Vera sekä Misia. | Ombre Premiere Laque autiomaassa tuulessa Stylo yeux musta puu

muutamia hauskoja Chanel Lipsticks!
Voin tai ei ehkä ole käyttänyt alaston huulia paljon parempaa osaa yhdeksän kuukautta, sooooo voi soittaa tähän “nude-huulipuna,” kuitenkin tarkoitan rikkoa sitä näillä hauskoilla chanel huulipunat … koska Chanel tekee mitä paremmin . ? (Ota minulle tämä fantasia.)

Nämä ovat muutamia sävyjä Rouge Coco Ultra Hydrating Lipcolour-linjasta. He ovat 38 dollaria kukin, kiiltävä, kosteuttava ja vaihtelevat keskisuurista suojauksesta läpinäkyväksi. Myös suurin osa Chanelin huulituotteista, heillä on regal, ruusuinen maku sekä tuoksu.

MAINOS

Edith on fave! Se on läpinäkymätön neutraali vaaleanpunainen, joka menee poikkeuksellisen hyvin Shimmery Tapepe Shadows, kuten minä käytän täällä (Chanel Obre Premiere Laque Desert Wind).

Rouge Coco Edithissä
Olen myös Jeanin tuuletin, kuuma vaaleanpunainen, jossa on violetti vihje. Kuten Edith, se menee hyvin Shimmery Taupe kansilla.

Rouge Coco Jean
Tämän viimeisen huulilaitteen, “90-luvun epävakaa huuleksi, kerroin pelkkä beige vera lämpimällä punertava ruskea Misia, sitten vuorattu huuleni Mac Burgundin huulen lyijykynällä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Rouge Coco veraa sekä Misia (valitettavasti molemmat näyttävät lopetetuksi) yhdessä Mac Burgundin huulen kynä
Silmämeikki

Etsin aina uusia silmäkomboja, jotka herättävät minua ilman kärsivällisyyttä, samoin kuin hohtava taupe kansi katsokaa täällä vain vain kaksi asiaa sekä Chanelista. Varjo on aavikko tuuli, kerma varjo, joka on saatavilla putkessa sauvalla. Se on pitkäikäinen sekä asettaa nopeasti, joten sinun täytyy työskennellä nopeasti reunat.

Teen varmasti kuin tarkalleen kuinka märkä ja kiiltävä se näyttää. ?

Rakasta minua Taupe!
Mitä tulee vuoraukseen, sitä kutsutaan mustaksi puusta, samoin kuin se on yksi Chanelin kierre-upista, pitkäikäisestä lyijykynän vuorauksista Stylo Yeux -linjasta. Se on rikas, syvä ruskehtava musta.

Olen etsinyt raja-mustaa tummanruskea vuoraus, koska MAC-kahvi lyijykynä on melkein valmis (kyyneleet!). Toivoin, että voisin korvata sen tällä vuorauksella, koska pidän pitkäikäisestä kaavasta (se ei myöskään ärsytä silmistäni), mutta uskon, että se nojaa hieman mustaksi olla dupe.

Muista, että pidän siitä, että olen varmasti pitämässä sitä pyörimisessä!

Mutta kaukana kiehtovimmista meikkiä näiden osien ympärillä viime aikoina …

Onko meikki Connor teki tämän tyhjän käsittelyn kaaviossa …

Koska laitos on joulun tauko, hän on talo seuraavana pari viikkoa, joten olen yrittänyt löytää menetelmiä, jotta hän olisi kiireinen, samoin kuin tämä on ollut yksi suosituimmista toiminnoistamme tähän mennessä. Minä googled “tyhjä käsitellä kaavio” sekä oli hänen poimia, että hän piti (hän ​​ei halunnut tehdä meikkiä niistä ilman hiuksia, mennä kuva!), Sitten tulostettu se ulos.

I provided her some brushes, palettes as well as pencils, as well as let her have at it!

MAINOS

Please note the kitty buddy sitting next to her. ?

Your friendly community beauty addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *