SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Eyeshadow-harrastajien kääntäminen vaaleanpunaisiksi naisiksi, yksi puhdas aivohalvaus kerrallaan: Uusi Nars Boochan Eyeshadow Duo

Eyeshadow-harrastajien kääntäminen vaaleanpunaisiksi naisiksi, yksi puhdas aivohalvaus kerrallaan: Uusi Nars Boochan Eyeshadow Duo

käyttäen uutta Nars Bouthan Duo Eyeshadow (34 dollaria) New Spring 2013 -kokoelmasta
Pink Eyeshadow Zombie-Nessin asteikolla, jossa on 100% ihmisen ja 10: n 100% zombie, Nars Bouthan Eyeshadow Duo saa vankan. Ihminen aina!

Ensinnäkin se on vaaleanpunainen Eyeshadow, vaaleanpunainen ei aina ole yksinkertaisin väri, jotta voisin käyttää silmiäni, erityisen kirkkaita vaaleanpunaisia.

MAINOS

Olen aina menetelmällä vaaleanpunainen luomiväri varovasti, koska muutamat niistä voi näyttää hieman luonnostelusta (eli kuten olen itkenyt, tai on kääntynyt zombie … itkevä zombie).

Joskus, vaikka huomasin parhaan vaaleanpunaisen, mikä tahansa napsautuksella.

Ja tässä on duo, joka kuuluu kyseiseen luokkaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ehkä se on, koska kumpikaan näistä sävyistä sisältää paljon punaista ja punertavaa vaaleanpunaista, ainakin kansi, parantaa zombie-vaikutusta. Bouthanin varjot ovat vielä enemmän punaista ja parempi violetti väripyörällä.

Oh, sekä molemmat heistä kimallus! Tummempi purplish vaaleanpunainen sävy, joka näyttää erittäin silmiinpistäväksi pakattuna niin paljon tiheää kultaista glitteristä.

Bouthan Duo Eyeshadow (34 dollaria)
Vasemmalta: Bouthan Duo Eyeshadow, Mad Mad Mad World Duo Eyeshadow, Persia Single Eyeshadow sekä Corcovado Soft Touch Shadow Pencil

Vaaleanpunainen sekä loisto yleisesti lisää yhtä paljon kuin “pelottavaa!” – Ei kuitenkaan tässä. Molemmat näistä on helppokäyttöinen sekä kirkastaa silmät yllättäen hyvin.

Haluan käyttää jompaakumpaa näistä – molemmat, joista muualla on sileä, kestää koko ajan kauan sekä sekoittuu kuin unelma – minun ripsien viivoista sekä tuskin rypytykseen.

Otan tasainen Eyeshadow-harja, pakkaa joko väri minun kansi, samoin kuin sekoita reunat kupulla varjoharjalla. Sitten kun curling minun ripset sekä levittämällä kerrosta tai kaksi ripsiväriä – Heck, käytännössä näytän laajaa hereistä!

Se on siisti vaikutus, samoin kuin yksi, jota en odottanut tästä duo.

Tietueena, teen vähän laskua, mutta se on niin hyvin vähän, että olen kuin, “ei valtava kukko”.

Elämä on vaikea riittävä, koska se on, joten miksi vaaleanpunainen luomiväri on vaikea?

Bouthanin kanssa, oletan, että se ei! – Sekä tämä on mieluummin asia tästä duo.

Että sekä glitteri.

Siellä on paljon täällä tyydyttää loistaa Junkies meidän keskuudessa, varmasti samoin kuin nars jotenkin iski ihana tasapaino pigmentin sekä kimalluksen välillä.

MAINOS

Pink Plus Shine voi mennä erinomaisesta tarttumaan silmänräpäyksessä, mutta molemmat varjot pitävät sitä tyylikkäästi. Photo Pink Versiot Nars Night Star käänsi muutaman lovan.

Hinta: $ 34
Saatavuus: Tarjotaan nyt Nars laskurit sekä Narscosmetics.com
Makeup ja Charm Blog Arvosana: A-

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *