SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Uusi Bargain Bling: Loft Riipukset vakavalla myynnillä

Uusi Bargain Bling: Loft Riipukset vakavalla myynnillä

Koska nainen ei voi verkossa Chunky Statement muoti koruja yksin, valitsin nämä herkulliset riipukset parvesta. Paljon paremmin – sain myyntiin.

ALENNUKSESSA!

MAINOS

Ne ovat maagisia sanoja ihanteellinen siellä …

Olen todella alkaa rue päivä, jonka löysin, että parvi on sh * t, koska, jätkä – minä nuorena et – heillä on aina myynti, samoin kuin mikään näistä Wimpy 10%: n myynnistä. Nämä myynti ovat yleensä 40-60% alennus, mikä on, kuten kaksi muuta askelta vapaasta. LOL!

At least that’s what I tell El Hub when I come house with a loft buying bag.

Gold Riipus on herkkä kristalli kolmio kaulakoru, alunperin 29,50 dollaria, mutta tällä hetkellä myydään 24,88 dollaria, plus ylimääräinen 60% alennus. Lopullinen hinta? 9,95 dollaria. Käytän sitä näissä kuvissa kerroksen kaulakoruna. (En voi pitää mielessä “k” riipuksen suunnittelija olen myös yllään. Minun huono.)

MAINOS

Hopea yksi on herkkä maku ympyrän kaulakoru. täsmälleen sama pora. Alun perin 29,50 dollaria, mutta nyt 9,95 dollaria 60%: n jälkeen.

Toinen asia, jonka pidän näistä riipuksista, on se, että voit käyttää niitä eri pituisilla. Katso kaikki ketjun takana olevat silmukat? Voit hyödyntää heitä ottamaan riipus ylös tai alas riippuen puvustasi sekä tunnelmasta.

Yay bling on myynnissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *