SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Näetkö itseäsi meikkiä 40-luvulla (jos olet alle 40), 50s, 60s ja sen jälkeen?

Näetkö itseäsi meikkiä 40-luvulla (jos olet alle 40), 50s, 60s ja sen jälkeen?

Muutamasta joulusta takaisin – mummoni koskettaa hänen punainen lipglossi!
Voin ehdottomasti nähdä itseäni meikkiä 40-luvulla, 50-luvulla, 60-luvulla ja pidemmälle (olen 39 nyt sekä lovin “se!). Se on niin valtava osa jokapäiväistä elämääni, samoin kuin silti nautin siitä erittäin paljon. En voi kuvata sitä käyttää sitä.

Olen varma, että minun tyylini muutetaan, kun minä “kasvaa”, tietenkin, mutta haluan uskoa, että vaikka olen Sassy 60-jotain, jota ympäröivät 18 kissaa, minä vielä purkaa valtavan glamin suhteellisen usein.

MAINOS

MAINOS

Jos, kun ikääntynyt, olen tuomittu vielä pelaamisesta meikkiä, olen täysin mukava.

Entä sinä, ystävä? Näetkö itseäsi meikkiä 40-luvulla (jos olet alle 40), 50s, 60s ja sen jälkeen? Jätä vastaus alla oleviin kommentteihin!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *