SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Onko liian edessä varjovakuutus todella toimi?

Onko liian edessä varjovakuutus todella toimi?

Liian edessä varjovakuutus luomiväripukkeessa (20 dollaria)
Minua on kirottu kiusallisella kirouksella – öljyiset silmäluomet. Tämä yleensä tekee siitä mahdottomaksi silmäsi varjoni näyttää samalta päivän päätteeksi, kun he näyttävät, kun laitan ne, ja kuka haluaa viettää arvokasta aikaa sekoittaen, kunnes käsivarsi putoaa, kun tiedät, että se vain näyttää Kuten ruiskutit PAM kaikkialla silmäluomilla pari tuntia myöhemmin!

Silmien varjo-alukkeet pelastamiseen! Liian edessä varjovakuutus on se, mikä on tänään oikeudenkäynnissä.

MAINOS

Olen niin iloinen tämän alukkeen kanssa! Se on melko paljon, mitä se on tarkoitus tehdä, ja haluan näyttää sinulle lähelle ja henkilökohtaiselle.

Tätä testiä varten levitin vain alukkeita yhdelle silmälle, ja sitten jätin meikkii niin kauan kuin voisin seistä, mikä päätyi noin 8 tuntia.

En todellakaan huomaa eroa siitä, miten silmän varjot koskevat tätä alukkeita. He menevät täsmälleen samat kuin he tekevät, kun en käytä pohjamaalia lainkaan. Joskus jotkut alukkeet, varjot voivat mennä hieman tasaisemmaksi, tai jopa usein hieman chunkier, mutta se ei ole minulle varjovakuutus minulle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oikea silmä liian kasvojen varjovakuutuksen alukkeen
Vasen silmä Ihanteellinen sovelluksen jälkeen ilman varjovakuutusalusta

(Spongebob SquarePants Narrator Voice) 8 tuntia myöhemmin ..

Silmällä alukkeen kanssa näet, että on teini-ikäinen, pieni määrä rypistymistä. Mutta yleisesti, asiat ovat pysyneet missä he ovat tarkoitus olla.

8 tuntia myöhemmin pohjamaalilla (ota tekosyy minun hirvittävä suihkuhuone!)

MAINOS

Kuten näet, kun en käytä alukkeita, asiat saavat ilkeä. Oma eyeshadow on kaikki rypistynyt rypyt, ja joissakin paikoissa se on jopa kulunut kokonaan. Jopa eyeliner ja väärät ripset liukenevat ympäri paikkaa. Se on kuuma sotku.

8 tuntia myöhemmin ilman alukkeita
Yleiset ajatukseni liian kasvot varjovakuutus ovat, että se on hienoa! Se tekee suuresta ja ilmeisestä erosta tavalla, jolla minun silmien varjo etsii pitkän päivän, mikä on paljon arvostettu. Minun varjot eivät näytä täsmälleen samalta kuin ne sopivat, kun käytän heitä, mutta se tekee eron maailmasta.

Onko jollakulla teistä sama asia, jossa teen öljyiset silmäluomet? Mitä silmän pohjamaali rakastat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *