SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Kaksi menetelmää voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Kaksi menetelmää voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Jennifer! Onnittelut, Jennifer! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Nouse sekä Shine, Morning Glory!

Kun heräsin tänä aamuna, kuulin käpertyä vieressäni sekä kääntyi odottaen, että se on El Hub, vain selvittää, että se oli välilehtiä. Hän nukkui sängyssä käpälällä ylittänyt silmänsä yli (se oli niin söpö!).

MAINOS

Ehkä hän haaveili hänen paljon Kitty-seikkailuja, kuten aika, kun hän purjehti seitsemän meriä …

Muissa uutisissa tuntuu siltä, ​​että se on kuuma täällä tänään. Poista taivas sekä ei sumua tai tuulta. Se ei ole vielä 10, samoin kuin lähes 80 astetta!

Uskon, että voimme päästä ulos meren rannalle tänään – ei Jersey Shore, mutta piste Reyesin majakka. Tee joitakin vaellus, roikkuu. Voin jopa tuoda kamerani.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joskus haluan, että voisin ottaa välilehtien vaelluksen kanssani yhdessä niissä vähän vauvan reput (ne, joilla on huppu varjossa), mutta oletan, että näyttäisi uskomattoman kissan …

Se olisi kuitenkin varsin uskomatonta.

MAINOS

Nyt puhutaan giveaways, meidän on? Ymmärrät, mihin aikaan se on (Giveaway aika).

Mitä ihmiset sanovat …

“Kiitos niin paljon, Karen. Vain tilanteessa, jota olit miettinyt, mitä sain sen kanssa, päätin valita Clarisonic Mia-Olen halunnut sitä monta vuotta nyt, ei kuitenkaan ole koskaan ostanut sitä hinnasta lähtien. Ecard avusti minua lopulta saat sen! Odotan eteenpäin sen hyödyntämiseen. Kiitos taas!”
-Jeä

“Sulje etuovi! Omg Karen, olet tehnyt päiväni. Olen sairas sängyssä flunssa ja tämä on vain hautanut minua äärettömän !!!!!!!! BTW, olen se, joka lähetti sinulle, että valokuva minun mopsi peruukki muutaman viikon takaisin lol! Kiitos taas, rehellisesti, olen Giddy ihanteellinen nyt. ”
-Enkeli

“Herranen aika! Sano kiitos sinulle niin paljon Karen (ja tabs, tietenkin)! Arvostan todella tätä! Olin katseli Anastasia Brow lyijykynä Strawburnissa vastaamaan punaisia ​​hiuksia! ”
-CHELSEA (ja Jiji kissanpentu ja quincy pupu)

“Ei koskaan ennen olen ollut niin iloinen tarkastamaan sähköpostini ihanteellinen ennen nukkumaan! Sano kiitos sinulle niin, niin paljon! Olen todella iloinen blogissasi sekä tarkasta se lähes päivittäin! Kiitos taas! Tämä teki yöni! ”
-Melissa, Edmond, OK

“Hei Karen. Herranen aika! En voi uskoa voitoin! : O sanokaa kiitos sinulle niin paljon! Sinä, välilehdet sekä blogisi ovat hämmästyttäviä! Sano kiitos siitä, että pidät minut ajan tasalla kaikilta asioista sekä paljon tärkeämpää, jotta minua viihdytti! Pidä asiaa! Sano kiitos uudelleen. ”
–Jacqueline

“Hei Karen. Sano kiitos sinulle niin paljon, olen niin innoissaan, en ole koskaan voittanut mitään ennen. Nimeni on Hana … Olen juuri kääntynyt 25 (tänään on syntymäpäiväni!) Yay! Sano kiitos sinulle. ”
-Hana

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka koostuu $ 50 lähetetystä mestarille sähköpostilla (kansainväliset lukijat, voit valita $ 50 lähettämällä PayPalin sijaan).

On kaksi menetelmää päästä, samoin kuin voit tehdä molemmat kaksi mahdollisuutta voittaa. Ensinnäkin voit lähteä jättämällä kommentin tämän viestin alareunassa, kommentti kaikesta, kuten, oletko koskaan ollut risteilyllä? Oletko koskaan saanut meren? Milloin viimeksi menit retkeilyyn? Käytätkö meikkiä, kun menet uima-altaalle tai rannalle? Onko sinulla minkäänlaista valitushuoltoa tänä viikonloppuna (harjan puhdistus, Mani / Pedi jne.)? – Saat idean.

Toiseksi voit mennä noudattamalla minua Twitterissä @karenmbB sekä uudelleentoimitus (RT), jotka noudattavat viestin:

Seuraa @KarenmbB sekä RT voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Määräaika mennä on sunnuntai, heinäkuu 8, 2012 klo 11:59 (PT).

Osallistujien on voitava hyödyntää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja / tai Twitter-tiliä voittaaksesi.

Enintään kaksi (2) sisäänkäyntiä per henkilö – yksi tämän postin alaosassa olevista kommenteista sekä toinen merkintä Twitterin avulla, johon osallistui minulle @karenmbB.

Kilpailu on kaikkien sellaisten ihmisten käytettävissä, jotka ovat saavuttaneet enemmistön iän alueellisten säädösten (18 Yhdysvaltoihin, joilla on nämä poikkeukset: Alabama sekä Nebraska, 19, Mississippi, 21).

Sephora EGIFT-sertifikaatit voidaan lunastaa vain internetissä samoin kuin ei kelpaa myymälöissä tai tarjolla ostolle tai lunastukseen Kanadassa. Maailmanlaajuiset voittajat voivat halutessaan korvata Sephora EGIFT -korttipalkinnon 50 dollaria lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen PayPalin sijaan.

Välilehdet sekä minä (Tähän mennessä kutsutaan “T-rahan ja K-DAWG”) valitsee yhden (1) mestarin satunnaisesti sisäänkäynnistä joko tämän blogin alareunassa oleviin kommentteihin, jotka julkaistaan ​​tai osallistunut @KarenmbB Twitterissä.

Mestari paljastuu riGht täällä 48 tunnin kuluessa määräajasta.

Mitätön, jos laissa kielletty.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Jennifer! Onnittelut, Jennifer! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *