SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized KERASTASE CARRE LISSANT Hairstyle Touch-up -levyt Hiuksiin Tee kuivauslehti tanssimaan Frizz

KERASTASE CARRE LISSANT Hairstyle Touch-up -levyt Hiuksiin Tee kuivauslehti tanssimaan Frizz

Uusi KERASTASE CARRE LISSANT Hairstyle Touch-Up -levyt, 28,50 dollaria 50 arkkia varten
Tänä iltana, Charm Worldin kaupunkien legendoissa …

Pitkä, kauan sitten kaupungissa, kaukana, kaukana, tyttö teki jotain epätodennäköistä!

MAINOS

Se oli iso talvikauden semi-muodollinen yö, ja hän oli valmis kotiin. Hänen päivämääränsä – Cutie, tietenkin – oli matkalla poimia hänet, mutta hiukset olivat frizzy sotku.

Ding Dong! Ovikello soi alakerrassa.

Hetkessä satunnainen paniikki / sattumaton kismet, tyttö tarttui vanhan kuivausrummun roskakorista ja juoksi sen hiusten yläkerroksiin.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ihmeellisesti, hänen luonnonvaraiset, Wayward Strands tasoitettiin! Huzzah!

Tai niin tarina menee …

No, Kerastase tekee tämän idean ja tekee siitä vähemmän MacGyver-ISH: ää ja paljon enemmän hiustenkestäviä, kun heidän uuden fancy-SchMancy Carre Lissant Hairstyle Touch-Up -levyt (28,50 dollaria 50).

He ovat olennaisesti samaa ajatusta. Jokaisessa arkilla on vahamainen tunne, tasoitustuote fly-away ja frizz, mutta sen sijaan, että se tuodaan mopisi Eau de SnleGe Bearin kanssa, he lähtevät rauhoittavan laventelijarrin takana.

Kun hiukset näyttävät cray, joka on tapahtunut paljon viime aikoina, kiitos jatkuvasta tuulinen huijari ulkopuolella, saan arkin laatikosta ja ajaa vahamaisen sivun alas hiusten yläkerrokset keski-akselista päihin ja sitten pitkin sivupyöräisiä osia, jotka olivat kerran olleet otsatukka (um … joku epätoivoisesti tarvitsee trimmista!).

Yksi arkki riittävän tasoittaa asioita alas ja Tames minun Frizz, mutta sana O ‘varoitus: arkit eivät yleensä purkaa hiusten äänenvoimakkuutta, joten saatat tarvita / haluat tehdä joitakin ylimääräisiä fluffing ja strorbing kun olet valmis.

Vältä myös juuristasi, jos olet kolmas (tai neljä tai viisi) blowout, koska arkit lisäävät loistavaa, ja jos hiukset ovat jo hieman öljyisiä, voit päätyä etsimään Kauha KFC …

Laatikko on tarpeeksi pieni, jotta se sopii käteeni tai keskikokoiseen kukkaroni kämmenelle, joten se on hyvä matkustaa, ja jos aiot käyttää jotain pienempiä kuin kytkin, voit aina jättää laatikon kotona ja tuoda yhden tai kaksi arkkia muovipussissa.

Nämä toimivat kokonaan. En ainoastaan ​​luota heitä poistamaan Frizz, mutta ne ovat käteviä Frizz-toupsupsille. 50 arkkia on 28,50 dollaria. Saatavana nyt KERASTASE-laskureilla ja verkossa.

Hinta: 28,50 dollaria 50 arkkia varten
Saatavuus: Käytettävissä on nyt KERASTASE-laskurit ja verkossa
Makeup & Charm Blog Arvosana: A

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen Hump Day, Fezz Frizz Fighter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *