SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Feelin ‘Crabby

Feelin ‘Crabby

näkymä pöydästä eilen Crab House, San Francisco Pier 39
Eilen oli niin mukava päivä täällä, että El Hub sekä päätin ajaa alas kaupunkiin lounaaksi. Meillä ei ollut ollut minkäänlaista matkailualueita jonkin aikaa, joten päätimme ottaa viikonlopun väkijoukot Pier 39: ssä.

Ja se oli HELLA täynnä! Seinään seinälle sekä web-liikenneruuhkat, mutta se oli hauskaa. Sijainti on kuin mereneläviä-teemalla Disneyland ilman ratsastaa. Vain tonnia Tchotchke-myymälöitä, Magic Shops, Puppet Shops, Aloha Shirt Stores, Crab Shacks sekä valtava karuselli keskellä kaikkea.

MAINOS

Kun saimme nälkä, pysähdyimme Crab Home osoitteessa Pier 39. sai runsaasti Bruschetta, valkosipulin perunoita sekä heidän erikoisuutensa “, maailmankuulu tappaja rapu.”

VAU! Niin uskomattoman suuri en voinut lopettaa giggling. mahdollisesti yksi koko elämäni parhaimmista aterioista. Rapu oli pommi! Garlicky, oliiviöljy sekä persiljan mausteet. Olen drooling juuri nyt vain uskoen siitä.

Jos pidät rapuista ja olet koskaan ulos tällä tavalla, sinun täytyy mennä, mutta yrittää tehdä varauksen etukäteen. Emme ole yhtä hyvin päätyneet odottaa puolen tunnin tai niin.

MAINOS

Ja … kiinnitä itsesi jonkin verran brusque-palveluun. Palvelimemme oli tehokas ja siihen pisteeseen, mutta hän ei ollut juuri pienen keskustelun päällikkö, jos saalis ajatukseni. Sijainti oli kyse rapuista. Jos etsit hyväpalkkaista kokemusta hinnan mukaan, koska se ei ole halvin yhteinen kaupunki, sinun pitäisi todennäköisesti kokeilla muualla.

Erittäin suositeltavaa. En voi odottaa palata takaisin. Milloin seuraava huijata ateria!?

Bruschetta, om-nom-nom
Killer Crab!
Valkosipuli Fries!
Sisällä…
Ulkopuolella … mukava fontti!
Vain Goofin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *