SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mikä on tällä hetkellä kauneuden tehtäväluetteloosi?

Mikä on tällä hetkellä kauneuden tehtäväluetteloosi?

Tiedät rakastan luetteloa.
Tyttöystävä, tiedät rakastan minua joitakin luetteloita.

Olen tyyppi henkilö, joka kirjoittaa luettelon kaikista luetteloista, joita minun täytyy tehdä, lol! Joka kerta, minulla on vähintään viisi luetteloa.

MAINOS

Siellä on jotain prosessista saada kaikki pois päältäni ja kirjoittamalla sen alas ja sitten järjestämällä se tavalla, joka on järkevä minulle, että todella nautin. Luulen, että olen kummajainen näyttely, ha!

Tänään kirjoitin kauneuden tehtäväluettelon.

Kauneus to-do -luettelo

Leikkauta hiuksesi. Tarvitsen epätoivoisesti. Hiusteni on jälleen raskas, ja se antaa minulle päänsärkyä. Boo!

Etsi uusi shampoo ja hoitoaine. Olen äskettäin ostanut joitakin asioita kauneuden toiminnasta kokeilemaan ja valitettavasti se ei toimi. Minun päät ovat Hella Kuiva, Ugh! Joten nyt, harkitsen takaisin vanhaan koulun hiukset rakastavat, kimaltelevat ja kimaltelevat tai kokeilemaan erilaista “puhdasta” hiuslinjaa nimeltä Innersense.

Tutkimus Innersense-tuotteet. Hauska asia – he perustuvat pois lahden alueelta.

Korjaa ylähuuli ja kulmatilanne. Jälleen kerran olen yhtäkkiä Sasquatch, ja se tapahtui näennäisesti yön yli.

Pese muutama harja. Minulla on muutamia sisäänvedettäviä harjoja Chanel, jota rakastan! Olen menossa matkan pian ja he tarvitsevat hyvän siivouksen.

MAINOS

Mikä on sinun kauneuden tehtäväluetteloosi? Voit luetella asioita, joita sinun tarvitsee tehdä tai tuotteita ja tuotemerkkejä haluat tutkia tai asioita, joita tarvitset … Kirjoita se kaikki alas kommentteihin!

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *