SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 659

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 659

“Myöhäinen saapuminen: välilehti Feline Adventure”

© Copyright 2021

Olla tylsä, välilehdet olivat koira väsynyt. Hänen turkiksensa oli epämiellyttävästi tylsää, hänen silmänsä hieman vähemmän kiiltävää kuin tavallista, samoin kuin kastike lennolla oli – vähemmän kuin innoitettu. Välilehdet järjestäytyivät tarkistamaan avustajansa Riot-teko ei järjestänyt paljon parempaa lentojauhoa.

Bellman piti oven auki, kun välilehdet kävelivät Lavishin aulaan. Välilehdet hiljaa totesi, että Bellmanin pukupaita rypistyi samoin kuin osittain untutki. HRMPF, hän ajatteli.

MAINOS

Ilman hidastumista välilehdet skannataan aulassa, kun hän meni suuren tilan keskustaan ​​sekä teki silmän yhteyttä yhden vastaanottoprofiilin takana pöydän takana. Välilehdet, jotka on siirretty sieppauskurssiin.

“Hei, herra Tabs!” Kaveri, jota kutsutaan innostuneesti. Tabs uskoivat, että hän näki miehen silmän nykimistä. “Emme odottaneet sinua, uh, näyttää niin myöhään.”

Välilehdet olivat välittömästi epäilyttäviä. Hänen lento Milanosta viivästyi, joten hän ei laskeudu San Franciscossa lähes keskiyöhön asti. Siihen aikaan, jolloin limusiini putosi hänet Fairmont Sonoman tavoite Inn & Spa, se oli 1:30.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

“Kyllä, uh, sir,” edessä edessä oleva kaveri jatkoi. Välilehdet kaventavat katseensa. “Minä … Me … Se on vain se … Uskomme, ettet aio tehdä sitä tänä iltana, niin me, uh …”

Välilehdet tunsivat pulssinsa Quicken, samoin kuin hänen viikset titteli. Älä edes, hän ajatteli. Yksi sana pakeni huulistaan. “Meow”, hän sanoi, antamalla vakavuuden hänen äänensä viipyä suuressa tyhjässä huoneessa.

Vastaanotto kaveri näkyvästi. “Kyllä, sir, ymmärrän, sir. heti, sir, me selvitämme tämän. ”

Kaveri valittiin puhelinpuhelimeen pöydältä edestä ja painokkaasti painettiin joitain painikkeita. “Kyllä, tämä on Michel vastaanotossa. Valmista Charreux-sviitti välittömästi. Mr. Tabs on saapunut. ”

Oli tauko, kun vastaanotto-kaveri kuunteli jotakuta linjan toisessa päässä.

“En välitä, mitä sinun on tehtävä”, kaveri käänsi pääsäänsä sivulle ja voimakkaasti kuiskasi “, saat tilan valmiiksi nyt!”

Välilehdet huokaisivat. Hänen avustajansa, nainen, jolla on pitkät mustat hiukset sekä mustat kehystetyt lasit, seisoi hänen takanaan Bellmanin ostoskori, joka istui joukko kuusi Big Luis Vuitton -matkoja. Lady katsoi alas välilehdissä, joka tyydyttää silmänsä, samoin kuin palasi, että ilme sanoi: “Mitä!? Ei ole minun vikani. Älä katso minua näin. ”

Välilehdet katsoivat pois sekä murskatut hänen hengityksensä alla. Suuri avustus on niin vaikea löytää.

“Arvon herra?” Vastaanotossa oleva kaveri keskeytti, soittamalla välilehtiä kohti. Välilehdet ohjasi kiinnostuksensa miehelle. “Kyllä, sinun tila on nyt valmis, sir. Pahoittelen puolesta Fairmont-taloutta hotelleissa. En ole varma, miten tämä tapahtui. Se oli traaginen virhe jonkun osassa, mutta takaa sinulle … Se ei ollut minun. En koskaan…”

Välilehdet, jotka huovat, kiinnostunut miehen tekosyistä sekä katseli pois.

“Tässä ovat avaruusavaimesi”, “vastaanotto-kaveri todettiin sekä gestured kohti hissien pankkia. Tabsin avustaja astui eteenpäin ja otti kirjekuoren, joka sisälsi avaimia. “Olen varma, että huomaat tilan miellyttäväksi,” vastaanotto kaveri sanoi hymyillen hermostuneesti.

“He better,” Tabs’s assistant said, echoing Tabs’s thoughts, as the two of them headed away toward the elevators. “He better.”

MAINOS

– Loppu –

Rosie in Sonoma!

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *