SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Mac 240s: Suosittu puhdas tarkka käsitellä jauheen sijoittelua

Mac 240s: Suosittu puhdas tarkka käsitellä jauheen sijoittelua

Mac 240 S! Käytän sitä joka päivä.
Yleensä yritän käyttää paljainta vähimmäismäärää käsitellään jauheen, jonka voin päästä pois, koska kun pinon sen päälle, uskon, että se saa minut näyttämään vanhemmalta. * Le huokaus * Vaikka vaikka en käytä tonnia, haluan silti käyttää sitä, että se on 1) Mellooks ulos huokoseni, 2) asettaa säätiön / peitevoideani, jotta ne kestävät pidempään, samoin kuin 3) vähentää hehkua säteillä paikoissa.

Teknisesti minun Fave Powder Clean du Jour on suuri silmän sekoitusharja, Mac 240s (34 dollaria). Se on täydellinen, että “vain riittävä jauhe ei kuitenkaan niin paljon” katsoa, ​​että pidän, samoin kuin pidän muoto ja koko. Se on kuin XXL-kapeneva sekoitusharja, joten se on käteväksi levittämällä ohut verho tuote aivan otsani keskellä …

MAINOS

Sekä alas nenän sivut (jotka ovat yleensä kiiltäviä).

Sivu Huomautus: Jos haluat muokata, tätä puhdasta voidaan myös hyödyntää muotoilua varten.

Minäkin haluaisin käyttää tätä puhdasta asettamaan peitevoide ja säätiö silmäni alla sieraimieni pohjan ympärillä sekä suuni.

Ja lopuksi se on myös kätevä, jotta gradientti on pehmeä ja Bronzer posket.

MAINOS

240-luvulla on vaikea löytää, mutta sitä on edelleen tarjolla Macyn verkkosivuilla. Tartu siihen, jos sinulla on mahdollisuus! Pidän etsimään dupesia, samoin kuin anna minun ymmärtää, jos löydät yhden.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *