SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Merimiehet, joilla on ruskea, ympäristöystävällinen ja hazel-silmät, saattavat haluta värvättää tässä laivastossa: Loran edessä Line PRO nestemäinen eyeliner laivastossa

Merimiehet, joilla on ruskea, ympäristöystävällinen ja hazel-silmät, saattavat haluta värvättää tässä laivastossa: Loran edessä Line PRO nestemäinen eyeliner laivastossa

Meow, Feline Eyeliner! Käyttämällä New Lorac Front of the Line PRO nestemäinen eyeliner laivastossa, 23 dollaria
Jos LORACilla oli laivasto (he), ja se oli rekrytointi (he ovat), kerron naisille maksua, että tämä merimies aikoo vaatia tasaista toimitusta edessä Line Pro nestemäinen eyeliner, jos haluat hänet ilmoittamaan.

Koska en aio jumissa merelle ilman asianmukaisia ​​työkaluja kissan silmien tekemiseen.

MAINOS

Huh-uh.

Haluaisin lisätä, että en ehdottomasti, positiivisesti älä tee veneitä.

Anteeksi. vain yksi minun määräyksistäni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ulgh, kaikki bobbing ylöspäin ja alas … tekee minut hieman pahoinvointia, joka on hauska, nähdessään täsmälleen, miten tulen laivaston varastosta (isäni oli palvelussa), samoin kuin pidän valtamerestä.

Outo.

Uusi LORAC edessä linjan Pro nestemäinen eyeliner tummansinisellä laivastossa (23 dollaria) on uusin sävy brändin ihmeellisessä linjalla.

Olen ollut fani alkuperäisen musta versio vuosia. Pidän siitä, koska se on melko edullinen, voin saada todella teräviä linjoja sen kanssa, samoin kuin pitkä, monipuolinen kärki tekee siitä helppoa piirtää ne bitti flicks feline eyeliner.

Tumma sinertävä musta (ei ekoystävällinen siinä), laivastolla on upea sakiny pinta, joka tykkää ripsien linjoista, samoin kuin se on vahva kuin rauta! Se kestää nopeasti koko päivän.

Uskon, että se todella tekee paljon ruskea, ympäristöystävällinen sekä pähkinäiset silmät (ja muut silmien värit).

Putki, jota olen käyttänyt, voi kuitenkin olla hieman hämmentynyt, samoin kuin toivon todella, että se on tuottava virhe. Tuntemattomista syistä tämä erityinen kynä ei ole läheskään yhtä yksinkertaista virittämistä kuin muut käytetyt linjat, samoin kuin kolme tai neljä heistä viime vuosina.

Se on kärjessä. Tällä kynällä on enemmän tarjota kuin olen hyödynnettävä, joten se on vähemmän yritys, pehmeämpi, samoin kuin se tekee piirtämällä flicks minun kissan silmäni vaikeammaksi.

Jotain voi myös mennä musteen kanssa, koska se virtaa tuntumalta epäjohdonmukaisesti. Minun täytyy todella ravistaa kynää koaksiaksi se. (Tarkoitan vakavasti laittaa takaisin siihen. Näytän, että olen tekemässä Margaritas.)

Olen tad hämmentynyt.

Voisiko tämä olla viallinen kynä? Ihmettelen … Jos olet kokeillut tätä sävyä ja oli minkäänlaisia ​​asioita, kerro minulle.

MAINOS

Suuret ylöspäin värin sekä kulumisen, mutta tämä ei ole helppokäyttöinen, samoin kuin se on bumming minua ulos, mies.

Hinta: $ 23
Saatavuus: Pysyvät samoin kuin nyt Internetissä sekä LORAC-laskurit
Makeup ja kauneus blogi Arvosana: B- (Olettaen ongelmani tuotteen kanssa ei eristetty tätä tiettyä kynää)

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *