SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mac Coral Lipsticks: 5 Tarvittavat keskiarvot

Mac Coral Lipsticks: 5 Tarvittavat keskiarvot

Jos olet Crave Coral, vaatet nämä Mac Lippies! Vasemmalta: Flamingo, Costa Chic, Coral Bliss, Vegas Volt sekä melko lapsi (17 dollaria sekä kaikki tarjotut pitkän aikavälin riviin)
Olen matala avain hullu korallille ympäri vuoden, mutta nyt se on kesä, annan minun freak lippu lentää sekä täysimittainen koralli hullu on vapautettu!

Jos se olisi sosiaalisesti hyväksyttävää … voin jopa käyttää kaikkia viisi ensisijaisesta Mac Coral Lipsticksista minun sopusoinnussa täsmälleen samanaikaisesti.

MAINOS

Mitä ylös, gurrrl!
Flamingo, Costa Chic, Coral Bliss, Vegas Volt sekä melko lapsi ovat kaikki löydetty Mac Pitkäaikainen linja, joten he ovat aina siellä aina, kun vaatisit heille, mikä on lohduttamassa minulle … kuten meikkiä turvallisuutta.

Kierrän heidän kesällä kesällä.

Jos näet pariskunnan, hyppää heille nyt, koska Macilla on erityinen huulipuna edistäminen, jossa saat ilmaisen huulipunan, jos saat kaikenlaisen kaksi huulituotteita. Ilmainen huulipuna on oltava yksi kuudesta tietystä sävystä (hengitys tulipalo, himo, houkutteleva, painettu ja valmis, barbeque sekä kutsuva intrikaattou), joten et voi valita minkä tahansa vanhan ilmaisen huulipunat willy-nilly . Valinnat ovat kuitenkin ihania.

Alennus kestää 25. kesäkuuta sekä Mac-myymälöissä että verkkosivustolla.

1. Flamingo

Flamingo

2. Melko poika

Kaunis poika
3. Costa Chic

Costa Chic
4. Coral Bliss

Coral Bliss
5. VEGAS VOLT

Vegas volt

MAINOS

Mitkä ovat Mac: n mustemmilla on kesäisin korallit?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *