SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Kauneustuotteet: Mitä asioita ostat eniten?

Kauneustuotteet: Mitä asioita ostat eniten?

Mwhahahahaha
1. Musta hiusten siteet

Ostan pysyvästi uusia pakkauksia mustat hiusliitokset korvaamaan ne, jotka katoavat kauneustuotteiden mustalle reikään. Kun yritän todella vaikeaa olla menettämättä heitä, voin mennä viisi, ehkä kuusi kuukautta, ostamatta uutta pakkausta.

Tyypillisesti olen tarttunut tuoreen kolmen tai neljän kuukauden välein. Olen antanut totuuteen, ettei he pysty pitämään niitä. Mandolorian sanojen mukaan “tämä on tapa.”

MAINOS

2. Hiusten hoitoaine

OMG, niin paljon hoitoaine! Pidä mielessä täsmälleen miten 80-luvulla ja 90-luvulla, miten hoitoaineiden pulloissa olevat ohjeet ilmoittaisivat jotain neljänneksen kokoisen blobin kanssa hiuksiin? Olen aina tarvinnut, kuten viisi dollaria arvoinen neljäsosaa minun, lol! Menen paljon hoitoa nopeasti. Yleensä kaksi tai kolme pulloa kuukaudessa.

3. Kaikki asiat liittyvät kosteuttavaan

Kasvovoide (Olen tällä hetkellä rakastava bioscance omega korjaus), vartalovoide (kaikki vanilja + laventeli on minun hilloni), käsi kerma, huulirasva … jos ja kun zombie apocalypse tapahtuu, aion jakaa kosteusvoidetta kuin kukaan ei ole liiketoimintaa.

4. aurinkovoidetta

Tämä on ollut melko äskettäinen uptick (kuten viime vuonna), koska olen yrittänyt olla ahkera jokapäiväisestä auringon suojelusta. Kehon aurinkovoiteet sekä aurinkovoideot ovat valtava valikoima kauneusbudjetistani.

5. Ruskea eyeliner

Kukaan muu palaa näiden kanssa? Olen innokas tiukasti, joten ruskea linja ei koskaan kestä kauan meikkipussissani.

MAINOS

Entä sinä? Mitä kauneustuotteita ostat eniten?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *